Την παραδοχή ότι και η ισοπαλία θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα στο ματς Ξάνθη-Εργοτέλης, στο οποίο οι Κρητικοί νίκησαν 1-0, έκανε ο Νίκος Καραγεωργίου. Από την πλευρά του, ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως η SKODA θα συνεχίσει να προσπαθεί μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Ο Νίκος Καραγεωργίου, τεχνικός του Εργοτέλη δήλωσε:

«Έγινε ένα παιχνίδι το οποίο εάν τελείωνε και ισόπαλο θα ήταν δίκαιο. Το ποδόσφαιρο όμως είναι έτσι. Στη μια φάση που δημιούργησε ο Εργοτέλης σημείωσε το γκολ και στις δύο φάσεις της Ξάνθης οι παίκτες της σημάδεψαν τα δοκάρια. Ήταν πολύ μεγάλη η νίκη αυτή απέναντι σε μία ομάδα με δύσκολη έδρα. Ευχαριστούμε για την υποδοχή τους ξανθιώτες φιλάθλους αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που χάνει η SKODA εντός έδρας».

Παπαδόπουλος: «Η ευθύνη είναι δική μου»

«Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, όπως είναι μία ήττα εντός έδρας, πρέπει να στηρίζουμε τους παίκτες. Προσπάθησαν όσο μπορούσαν και στον όσο χρόνο μας αφήσανε να παίξουμε δημιουργήσαμε πέντε ευκαιρίες και στην μία που έκανε ο Εργοτέλης δεχθήκαμε το γκολ. Σίγουρα δεν ήμασταν καλοί όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και η ευθύνη είναι δική μου. Κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια για να φέρουμε βαθμούς. Είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία σήμερα όπου αν κερδίζαμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα πετυχαίναμε τον πρώτο στόχο μας. Οι παίκτες φέρνουν βαθμούς κι αυτό θα κοιτάξουμε όλοι μαζί να κάνουμε και στη συνέχεια. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε με ρυθμό. Η Ξάνθη δεν δυσφημεί το άθλημα και για αυτό εκτός έδρας μας χειροκροτούν όπου κι αν παίζουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δωρεάν μετακίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού από την περιφέρεια για το ντέρμπι με Ολυμπιακό από την ΠΑΕ!

ΠΑΟΚ: Προπόνηση σε υψηλή ένταση ενόψει Άρη, ατομικό ξανά ο Τόμας, θεραπεία ο Τσιφτσής

Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη που είχαμε»

Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Παβλένκα, άμεσα στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά και υπογραφές!

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Πήλιος και ο Λιούμπισιτς για Παναθηναϊκό»

Νοκ-άουτ και ο Πιρόλα μετά τον Ζέλσον στον Ολυμπιακό!

Νικολακόπουλος: «Υπογράφει διετές ο Γιαζίτσι - Τι γίνεται με τον Γιόβετιτς»

Αθανασίου: Κράτησε έναν σημαντικό παίκτη, έστειλε μήνυμα στην αγορά ο Παναθηναϊκός με Τσέριν- Θέλει 7 βαθμούς στα 3 ματς

Ανακοίνωση ΑΕΚ ενόψει ντέρμπι: «4.500 εισιτήρια δεν έχουν ταυτοποιηθεί, θα υπάρξει απίστευτη ταλαιπωρία»!

L' Equipe: «Ο Ουνάς αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού - Ήρθε τη νύχτα προσφορά από Κατάρ και πάει εκεί»

TAGS: Ξάνθη