Να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος τον παράγοντα έδρα θέλει ο Γιώργος Δώνης, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού κόντρα στην Κέρκυρα (15/1). Ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην Κέρκυρα για τη μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών, ενώ ζήτησε την υποστήριξη του κόσμου για την εν λόγω αναμέτρηση.

«Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε με τη Λάρισα και να εκμεταλλευόμαστε το σπίτι μας. Πιστεύω ότι με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα το πετύχουμε. Η Κέρκυρα είναι πάντως μια ομάδα που της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι τώρα 20 βαθμούς. Είναι ένας αντίπαλος που δύσκολα μπορεί κάποιος να τον κερδίσει και αξίζει μεγάλο σεβασμό και από εμάς και απ’ όλους», τόνισε ο Δώνης.

Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου, με τον τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του, τον τιμωρημένο Τάτο.

Οι Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Καραλής, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Ολιβέιρα, Καμαρά, Περόνε, Αναστασάκος, Σαγκανόφσκι, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σαμπού, Νάστος, Μπαζίνσκι, είναι οι 19 «εκλεκτοί» του Δώνη για τον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube