Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ της Αργεντινής και παίκτης των Σικάγο Μπουλς, Αντρέ Νοτσιόνι, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, υποστήριξε πως το εθνικό του συγκρότημα είναι στα «χνάρια» της «Dream Team». «Δεν είμαστε η "Dream Team", αλλά τείνουμε να γίνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο αστέρας των «ταύρων».

«Γνωρίζουμε ότι το αγωνιστικό μας επίπεδο είναι πολύ υψηλό και όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Άρα θα πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα και να πούμε την αλήθεια. Είμαστε πολύ καλοί και μπορούμε να γίνουμε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές», αναφερόμενος στο προσεχές Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της Αργεντινής», συνέχισε ο Ντοσιόνι αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας: «Ξέρω ότι θα παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες και είμαι υπερήφανος. Η Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ μας σέβεται, αλλά στην Αθήνα αγγίξαμε την καρδιά τους και καταφέραμε να τους εκνευρίσουμε, όταν τους αποκλείσαμε στα ημιτελικά. Τώρα έχουν ένα αξιόλογο σύνολο και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στην Ιαπωνία, προκειμένου να πάρουν εκδίκηση».

Το πρώτο τζάμπολ της «μπιανκοσελέστε» θα δοθεί στις 19 Αυγούστου, ενώ στον Α' όμιλο, στον οποίο έχει κληρωθεί, θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, το Λίβανο, τη Βενεζουέλα, τη Νιγηρία και τη Σερβία/Μαυροβούνιο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube