Καιρός ήταν να μάθουμε νέα τους. Μας είχαν… παραμελήσει. Ούτε ένα… γράμμα, ούτε ένα SMS, ούτε μια «αναπάντητη». Αλλά τι λέω τώρα; «Αναπάντητη» έμοιαζε να είναι η ανακοίνωση που κυκλοφόρησε με τη λήξη της αναμέτρησης στην Κέρκυρα.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Αναρωτιέμαι γιατί δεν κυκλοφόρησε μετά το τέλος της νίκης στο Ζάγκρεμπ για να συνδυαστεί με την επιτυχία της πρόκρισης;

Κάποιοι δεν τα μέτρησαν πολύ καλά. Η επικοινωνιακή τους πολιτική δείχνει αδυναμίες. Ας το ξεπεράσουμε.
Που λέτε, η ανακοίνωση με τους Άραβες να δηλώνουν ουσιαστικά ποιοι είναι μέσω ανακοίνωσης και για νεότερα να παραθέτουν σε «μπίζνες πλανο» για τις 10-20 Ιανουαρίου, μοιάζει με… έρευνα αγοράς. Προσπαθούν να συγκεντρώσουν τις αντιδράσεις του κόσμου. Σε αυτό βέβαια τους καθοδηγεί ο Ζαοράκης που έτσι κι αλλιώς είναι ο άνθρωπος που φέρει την ευθύνη για την επιλογή των Αράβων.

Προς Θεού και για να συμπεριλαμβάνουμε όλους της θρησκείες όπως επιβάλλει η παρουσία των Αράβων, προς… Αλλάχ και ότι άλλο πιστεύουν, δεν αμφισβητούμε ότι ο Ζαγοράκης το έψαξε και σιγουρεύτηκε για την επιλογή του. Αντίθετα, του έχουμε εμπιστοσύνη, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σε τέτοιου είδους ιστορικές επιλογές, θα του δείξουμε εμπιστοσύνη.

Έτσι που λέτε οι Άραβες… Έκαναν μια «αναπάντητη» στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τώρα περιμένουν να τους πάρουν πίσω. Να τους καλέσουν για να αναλάβουν μετά από ένα μήνα. Αν δεν τους καλέσουν, είναι γιατί θα έχουν απορρίψει την… αλλοδαπή ιδιοκτησία.

Θα συμφωνείτε, πάντως, ότι, τους ανθρώπους αυτούς, που δεν τους γνωρίζουμε, τους αντιμετωπίζουμε με σχετική αμφιβολία. Και έτσι πρέπει να κάνουμε. Νομίζομε ότι κάπως έτσι ξεκίνησε κι ο Ζαγοράκης. Κάπως έτσι θα ξεκινήσουν κι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες μέχρι να το χωνέψουν ή να το απορρίψουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.