Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Παπαδόπουλος μετά την σπουδαία νίκη κόντρα στον Άρη (2-0) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός αφού έδωσε συγχαρητήρια στους «κίτρινους» για την πρόκρισή τους στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, τόνισε ότι έχει παίκτες νικητές, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον πάγκο των Ακριτών

«Η εμφάνισή μας ήταν η συνέχεια του δεύτερου ημιχρόνου με την Καβάλα. Είχα παίκτες έξυπνους, μαχητές και νικητές μια λέξη που αρμόζει και σε εμένα. Τέτοιους παίκτες θέλω να έχω. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον Άρη που η πρόκρισή του είναι μεγάλη υπόθεση για το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο Παπαδόπουλος για να συμπληρώσει

«Κερδίσαμε έναν καλό αντίπαλο. Ξέραμε ότι όσο περνούσε ο χρόνος θα ήταν υπέρ μας, γιατί ο Άρης προερχόταν από ένα δύσκολο παιχνίδι και γι’ αυτό τον λόγο δώσαμε έμφαση στο πρώτο εικοσάλεπτο»

Ο τεχνικός των Ακριτών, στάθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα ψάχνει για προπονητή: «Θέλω να αναφερθώ και σε ένα θέμα που συζητιέται. Έχω ενημερωθεί από τον πρόεδρο της ομάδας τον κύριο Πανόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Παπαδημητρίου ότι η ομάδα αναζητεί προπονητή. Εγώ είμαι στην διάθεση της ομάδας μου και σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι»


Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Ξάνθη