Την αδυναμία του Πανιωνίου στο δημιουργικό κομμάτι τόνισε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Τάκης Λεμονής στην συνέντευξη Τύπου, μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη.

Από την άλλη, την κακή ποιότητα του παιχνιδιού παραδέχθηκε ο τεχνικός των Αρκάδων, Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά:

Τάκης Λεμονής: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μας άφησε ευχαριστημένους. Η ομάδα μου κράτησε καλά τις θέσεις της. Συνεχίστηκε αυτό που είχαμε και στο προηγούμενο ματς. Να δυσκολευόμαστε να δημιουργούμε καταστάσεις για γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε βέβαια να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μέρος όμως αλλάξαμε σχήμα λόγω των τραυματισμών, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει ρώσικη ρουλέτα. Προσπάθεια γίνεται, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή. Χρειάζονται και άλλα πράγματα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα».

Βαγγέλης Βλάχος: «Σήμερα δεν έγινε από τα καλύτερα παιχνίδια. Ναι μεν υπήρχε διάθεση, αλλά η νευρικότητα και το άγχος των ποδοσφαιριστών εμπόδισαν στο να γίνει ένα καλό ματς. Βέβαια είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό. Εύχομαι υγεία και ευτυχία στο νέο έτος. Όσον αφορά εμάς, εύχομαι να ενισχυθούμε στις θέσεις που πονάμε. Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον φίλο μου τον Τάκη, αλλά και στον Πανιώνιο. Είναι μία ομάδα που έφαγα ψωμάκι και της εύχομαι τα καλύτερα».

Κάποιος τον καταράστηκε…

Όλα τα είχε ο Πανιώνιος, του προέκυψαν και δύο προβλήματα τραυματισμών. Οι άτυχοι της υπόθεσης είναι οι Λάτκα (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο) και Κούκετς (κάκωση στο γόνατο). Τις επόμενες ημέρες θα εκτιμηθεί με ακρίβεια το διάστημα της απουσίας τους από τους αγωνιστικούς χώρους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube