Το «τρίποντο» που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον φέρει και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα, χωρίς τη βοήθεια των Σίντνεϊ Γκοβού και Σεμπάστιαν Λέτο, αφού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους απέκλεισε από την αποστολή των «πρασίνων». Πρόγραμμα ενδυνάμωσης έκανε και πάλι ο Σωτήρης Νίνης. Βάρος στα «στημένα».

Τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα θα πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» για να ξαναδούν τον Λέτο να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας τους. Ο τεχνικός των «πρασίνων» αποφάσισε να μην ρισκάρει και προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ώστε να τον έχει 100% έτοιμο στη συνέχεια και χωρίς φόβο να υποστεί κάποια υποτροπή.

Εκτός έμεινε και ο Σίντνεϊ Γκοβού, παρά το γεγονός ότι πήρε «συγχωροχάρτι» από τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος για τα πειθαρχικά του παραπτώματα. Ο Γάλλος χαφ θα πάρει τις ευκαιρίες του από τον κ. Φερέιρα για να αποδείξει ότι θέλει να παραμείνει, αλλά όχι στην αναμέτρηση με τους «Φαίακες».

Βάρος στα «στημένα»

Στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, όπου έγινε η προπόνηση του Σαββάτου, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες και ακολούθως χωρίστηκαν σε 3 ομάδες των 6 ατόμων, οι οποίες εναλλάξ έπαιζαν δίτερμα στο μισό γήπεδο και εκτελούσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2». Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις.

Ο Νίνης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κυριακής έμειναν οι: Νίνης, Λέτο, Γκοβού, Ιωαννίδης και Μαυρίας.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube