Stoiximan Super League

Επίθεση διέταξε ο Φερέιρα

Την επιθετική φιλοσοφία που τον διακρίνει θέλει να περάσει και στον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει την ενδεκάδα του Champions League για τον αγώνα στην Κέρκυρα. Τελευταία ευκαιρία σε Γκοβού.

Την επιθετική φιλοσοφία που τον διακρίνει θέλει να περάσει και στον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει την ενδεκάδα του Champions League για τον αγώνα στην Κέρκυρα. Τελευταία ευκαιρία σε Γκοβού.

Με τη φράση «θέλω γκολ» παροτρύνει συνεχώς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Η τακτική που ακολουθεί ο Πορτογάλος έχει να κάνει με το επιθετικό μέρος κυρίως, αφού ο ίδιος πιστεύει ότι μια τέτοιου τύπου ομάδα και πολλά γκολ μπορεί να βάζει, αλλά και να απειλείται λιγότερο στην άμυνα, αφού θα διατηρεί την μπάλα για πολλή ώρα στην κατοχή της.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Κέρκυρα, ο τεχνικός των «πρασίνων» έδειξε πως θα χρησιμοποιήσει τους έντεκα που ξεκίνησαν και κόντρα στην Μπαρτσελόνα την Τετάρτη. Ο Τζόρβας δηλαδή θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλος θα συνθέσουν την αμυντική τετράδα με τους Ζιλμπέρτο και Κατσουράνη μπροστά τους. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Μαρίνος δεξιά, με τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά, ενώ ο Λουίς Γκαρσία θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σισέ.

«Θηρίο» στο κλουβί ο Λέτο

Πανέτοιμος να αγωνιστεί δείχνει πως είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος εκτός του ότι δεν πονάει πια, βάζει δυνατά τα πόδια του στις μονομαχίες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι πολύ πιθανό μάλιστα να συμπεριληφθεί και στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στους «Φαίακες». Αντίθετα με τον συμπαίκτη του, ο Σωτήρης Νίνης εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον τένοντα και συνεπώς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Την πληρώνει την ευκαιρία του ο Γκοβού

«Συγχωροχάρτι» και μια τελευταία ευκαιρία στον Σίντνεϊ Γκοβού να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε δίνει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» προειδοποίησαν τους μάνατζερ του Γάλλου, Τζοάν Μπικό και Γιάννη Ευαγγελόπουλο, ότι στο πρώτο ατόπημα από εδώ και μπρος το συμβόλαιό του ποδοσφαιριστή θα λυθεί χωρίς να πάρει ο ίδιος αποζημίωση. Οι δύο πλευρές συνέταξαν και συμβόλαιο το οποίο υπογράφηκε εκατέρωθεν και στο οποίο διαφοροποιούνται από το αρχικό τα εξής:

-Οι οικονομικές απολαβές του Γκοβού μειώνονται και δεν ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ έχουν μειωθεί και τα μπόνους.

-Υπάρχουν όροι που αναφέρουν ότι εάν υπάρξει νέο πειθαρχικό παράπτωμα αυτομάτως λύεται το συμβόλαιο με υπαιτιότητα του παίκτη.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x