Δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας (atromitosfc.gr), έκανε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης.

Ο 41χρονος τεχνικός, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα της ομάδας του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (17.15), αναγνώρισε την δυναμική του «Δικεφάλου», τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του θα πρέπει να σταματήσει να κάνει «δώρα» στους αντιπάλους.

«Παίζουμε σε μια από τις δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει μεγάλη σταθερότητα τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι μια από τις διεκδικήτριες του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά εμείς πρέπει από την δική μας πλευρά να σταματήσουμε επιτέλους να χαρίζουμε στους αντιπάλους μας πάρα πολλά πράγματα, γιατί αυτά τα «δώρα» που κάνουμε μας έχουν οδηγήσει στην θέση που βρισκόμαστε τώρα στον βαθμολογικό πίνακα. Δεν αρκεί λοιπόν μόνο η προσπάθεια»
.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γκρέγκορι Βινιάλ θα συνεχίσει το πρόγραμμα του το Σαββατοκύριακο μαζί με τον γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά για να μην χάσει καθόλου έδαφος με την προοπτική να ενσωματωθεί πλήρως στην προπόνηση της Δευτέρας.

* Σήμερα (Παρασκευή) το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα της Τούμπας. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, αντιστοιχεί στη Θύρα 8 και είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube