Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτριών του, έστω και αν δεν συνοδεύτηκε με νίκη-πρόκριση επί της Λευκορωσίας, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών, Κώστας Μίσσας, ενώ δεν έκρυψε τα σοβαρά παράπονα της ελληνικής πλευράς για τη διαιτησία.

«Ειμαι πολύ περήφανος για τις παίκτριές μου. Δεν συνηθίζω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως στα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια μας, στο σημερινό και σε αυτό με τη Γαλλία μας έπαιξε συγκεκριμένο δίδυμο διαιτητών ο Μπούλτο από την Ισπανία και ο Ντόλινεκ από την Τσεχία. Δε θα σχολιάσω κάτι άλλο γιατί μπορώ να βρω πολλές φάσεις που αδικηθήκαμε αλλά θα ήταν σαν να υποτιμώ την ομάδα μου», δήλωσε.

Όσο για το μέλλον του στον πάγκο των Γυναικών, πέταξε το μπαλάκι στην ΕΟΚ. «Η ομοσπονδία θα αποφασίσει τι είναι καλύτερο. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Την αγαπώ αυτή την ομάδα και υπάρχει μεγάλο δέσιμο μεταξύ μας».

Η Στέλλα Καλτσίδου, από τις κορυφαίες της Εθνικής στη διοργάνωση, είπε με τη σειρά της: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Σήμερα οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και από το πάθος που δείξαμε. Βρεθήκαμε ένα βήμα από την πραγματοποίηση ενός ονείρου που θα ήταν η πρόκρισή μας στις οκτώ καλύτερες ομάδες. Παρ’ όλα αυτά για εμάς είναι μεγάλη επιτυχία που φτάσαμε ως εδώ και που αποδείξαμε ότι η συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο δεν ήταν θέμα τύχης, αλλά το αξίζαμε. Ήταν μεγάλη εμπειρία για όλους μας να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τόσο καλές ομάδες. Παίρνουμε μαθήματα και γινόμαστε καλύτερες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube