Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (23.30). Δεσπόζει το βίντεο, που αφορά σε αναμέτρηση του Άρη του Νίκου Γκάλη με την Παρτίζαν, όταν προπονητής της σερβικής ομάδας ήταν -για πρώτη χρονιά- ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πριν από 19 χρόνια!

Από κει και πέρα, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε:

1) Τι έγινε την Δευτέρα στα Μαυροσκούφεια. Δείτε εκτενή στιγμιότυπα από τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Κολοσσός και Καβάλα-Ηλυσιακός. Καθώς και τι είπαν Σφαιρόπουλος, Μαρκόπουλος, Πρίφτης, Φραγκιάς και Σίμτσακ.

2) Η Εθνική Γυναικών μπαίνει στην μάχη του Μουντομπάσκετ. Κώστας Μίσσας, Εβίνα Μάλτση και Τούλα Καλέντζου μίλησαν στην κάμερα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ και τον Παύλο Σφενδυλάκη.

3) Το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο «Γ. Μόσχος», το οποίο διακόπηκε λόγω του αντικειμένου, που ρίχτηκε στον διαιτητή Παπαδημητρίου, έχει μείνει στην ιστορία. Θυμηθείτε στιγμές από εκείνο το παιχνίδι.

4) Το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται. Δείτε πως η Κηφισιά του Ηλία Παπαθεοδώρου απέκλεισε το Λαύριο. Επίσης τι είπαν στην κάμερα του ΤΗΛΕΑΣΤΥ Παπαθεοδώρου, Νικητάκης, Λατσούδας (πρόεδρος της Κηφισιάς) και Σερελής (προπονητής Λαυρίου).

5) Κώστας Χαραλαμπίδης και Δημήτρης Βεργίνης φόρεσαν τα «κιτρινόμαυρα» του Άρη και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

6) Λάρι Μπερντ εναντίον Τομ Τσέιμπερς. Μεγάλη μάχη του παρελθόντος ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Σανς.

7) Μεγάλη συνέντευξη του προπονητή του Αμύντα Δάφνης, Κώστα Σορώτου. Για όλους και για όλα.

Καλεσμένοι στο στούντιο είναι ο προπονητής Γιώργος Κετσελίδης (με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον Πανελλήνιο, δίπλα στον Ηλία Ζούρο) και η Ζωή Κεχαγιά, γκαρντ του Αθηναικού και πέρυσι Κυπελλούχος Ευρώπης με την ομάδα του Βύρωνα.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής θα τρέχει διαγωνισμός για ένα εισιτήριο διαρκείας του Ολυμπιακού, προσφορά της ΚΑΕ.
Την εκπομπή μπορείτε να την δείτε live και στο www.tilesport.tv

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube