Αποφασισμένη να κλείσει γρήγορα την υπόθεση των σοβαρότατων επεισοδίων στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σερβία, είναι η FIBA.

Η διεθνής ομοσπονδία τρεις μέρες πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ θα πάρει την τελική της απόφαση για τον αν θα τιμωρηθούν ή όχι οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων.

Οι ομοσπονδίες της Ελλάδας και της Σερβίας θα απολογηθούν στις 24 Αυγούστου μέσω υπομνήματος και παρόλο που πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο τιμωρίας, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των «Πλάβι» Ντράγκαν Κάπιτιτς δεν δείχνει να ανησυχεί:

«Από την εμπειρία μου και τις συζητήσεις που έχω κάνει με διάφορους ανθρώπους όλες οι πληροφορίες που ακούγονται περί τιμωρίας δεν ισχύουν. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος», είπε μιλώντας στο «B92» και συνέχισε: «Εμείς όπως είμαστε υποχρεωμένοι θα καταθέσουμε το υπόμνημα της απολογίας μας στις 24 του μήνα και στις 25 θα μάθουμε την απόφαση της υπόθεσης. Από κει και πέρα ότι και να ακούγεται τώρα δεν μπορούμε να το λάβουμε ως δεδομένο. Δεν μπορούμε να βγάζουμε ιστορίες και να κάνουμε σχόλια πριν την τελική απόφαση. Εμείς περιμένουμε αυτή την απόφαση και ελπίζουμε να μην μας επηρεάσει τόσο πολύ».

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube