Η δουλειά τελείωσε στις 12 και κάτι. Η Εθνική είχε παρασύρει στο διάβα της και την άμοιρη Σλοβενία, κλείσαμε τις σελίδες στη SportDay και πήραμε τον δρόμο για το σπίτι. Ο ύπνος δεν μας παίρνει σχεδόν ποτέ πριν από τις 4-5 και βεβαίως μία βόλτα από το facebook είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Δεν θα πω ότι ένοιωσα έκπληξη, αλλά η αλήθεια είναι πως τα μηνύματα στο inbox του facebook ήταν πολλά όχι όπως ποτέ, αλλά σίγουρα μπόλικα για μία τέτοια εποχή. Γράφει ο Τόλης Κοτζιάς.

Που τουλάχιστον μεταγραφικά δεν φαίνεται να κινούνται πολλά πράγματα. Έχουμε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι εσείς, οι φίλαθλοι, είστε οι καλύτεροι ρεπόρτερ του διαδικτύου. Δεν προλαβαίνει να βγει κάτι σε ένα ξένο σάιτ και το έχετε βρει πρώτοι (ή κάπως έτσι). Το αυτό έγινε χθες, αν και το superbasket.gr είχε βρει επίσης εγκαίρως το δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Άντι Μίλερ, ατζέντη του Ρούντι Φερνάντεθ: «Ο Ρούντι μάλλον δεν έχει στο μυαλό του το ΝΒΑ και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη» είπε ο Μίλερ και «έβαλε φωτιά» στα μεγάλα κλαμπ της «Γηραιάς Ηπείρου».

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Τόλη Κοτζιά, αλλά και για να επικοινωνήσετε μαζί του, μπείτε στο Superbasket.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube