Τη λίστα με τους 21 ποδοσφαιριστές που έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν με την Αούστρια Βιέννης για τα πλέι οφ του Europa League δήλωσε η ΠΑΕ Άρης στην UEFA τη Δευτέρα.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, αν και έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει μια αλλαγή, 24 ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα, που είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Τρίτη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Μοναδική εκκρεμότητα παραμένει το θέμα με τον Κάρλος Ρουίζ, η μπλε κάρτα του οποίου, ωστόσο, δεν έφτασε ούτε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αναλυτικά, η λίστα με τους παίκτες που δηλώθηκαν ενόψει Αούστρια Βιέννης είναι οι εξής: Σάκης Πρίττας, Θέμης Κουλουχέρης, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλης Σηφάκης, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Μεντί Ναφτί, Νίκος Λαζαρίδης, Ντειβίντας Τσεσνάουσκις, Κώστας Μενδρινός, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκος Βελλίδης, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστας Καζναφέρης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα, Κάρλος Τόχα Βέγκα, Κάρλος Ρουίζ.

Ομως, πρόβλημα προέκυψε με τον Τόνι Κάλβο στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και θα ακολουθήσει όλη την εβδομάδα ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπειών. Απόντες ήταν και οι τέσσερις διεθνείς, οι Σηφάκης, Τσεσνάουσκις, Ναφτί και Βανγκέλι.

Την Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, ενώ την Πέμπτη, μετά από αίτημα του Κούπερ, θα πραγματοποιηθεί διπλό κόντρα στην ομάδα Κ20 του συλλόγου.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής, Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης