Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής θα προστεθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, παρότι η διοίκηση δυσκολεύεται να γλιτώσει ορισμένα συμβόλαια. Οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού, αφού εκεί έχει ζητήσει ο Νίκος Νιόπλιας έναν επιπλέον παίκτη. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλει ένα καθαρό φορ και αν μπορεί να παίζει στα άκρα, θα είναι ακόμη καλύτερα για εκείνον.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας χαφ, δύσκολα θα γίνει κίνηση αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες στη μεσαία γραμμή. Η διοίκηση δεν προτίθεται να διαθέσει χρήματα, αν δεν αποχωρήσουν ο Κλέιτον ή ο Γκάμπριελ. Αυτή τη στιγμή ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μουσά Μααζού όσον αφορά την απόκτηση ενός επιθετικού.

Μάλιστα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον 22χρονο παίκτη, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο Μααζού και ακόμα δύο φορ έχουν ξεχωρίσει στη λίστα του Κάρλος Φρέιτας. Όλα τα μεταγραφικά ζητήματα θα συζητηθούν στη σύσκεψη που θα έχουν οι κ.κ. Νιόπλιας, Γόντικας και Φρέιτας.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στις συζητήσεις που έχει ο Σίλβα Κλέιτον με την Κοπεγχάγη, αν και έχει δεχθεί «κρούση» από τη Σανταντέρ. Την ίδια ώρα, μια τουρκική ομάδα φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσο.

Οι προθέσεις του Νιόπλια

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάσσει ο Νίκος Νιόπλιας τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έδειξε πως θέση βασικού κερδίζουν: ο Τζόρβας, ο Βύντρα (δεξί μπακ), Μπουμσόνγκ, Καντέ (κεντρικοί αμυντικοί), Σπυρόπουλος (αριστερό μπακ), Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο (ή Σιμάο, αμυντικοί χαφ), Γκοβού (δεξί χαφ), Λέτο (αριστερό), Νίνης (πίσω από το επιθετικό) και Σισέ (στράικερ).

Εν τω μεταξύ, η νέα φανέλα των «πρασίνων» για τη νέα σεζόν δεν θα έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη. Θα έχει απλώς ένα γιακά και θα είναι πιο ελαφριά. Οι παίκτες αναμένεται να τη φορέσουν πρώτη φορά στο φιλικό με την Τζένοα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube