Είναι πιθανό να «ψηλώσει» επικίνδυνα το εμπόδιο του Πόρτο Ρίκο, που θα έχει απέναντί της στην πρώτη φάση του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, η Ελλάδα. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας από τη Λατινική Αμερική, Κάρλος Μπελτράν, «… ενημερωθήκαμε πως ο Μάικλ Μπίσλεϊ και ο Ουντόνις Χάσλεμ έχουν ρίζες από τη χώρα μας. Κοιτάζουμε να δούμε αν θα είναι νόμιμο να παίξουν στο Μουντομπάσκετ και μετά θα δούμε αν θέλουν να αγωνιστούν με το Πόρτο Ρίκο».

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν τους δύο ΝΒΑερ, παραθέτουμε τα στοιχεία τους. Ο πρώτος είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως φόργουορντ (2,08μ.) και φέτος με τους Μαϊάμι Χιτ είχε 14,8 πόντους και 6,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο Χάσλεμ, που αγωνίζεται επίσης στο Μαϊάμι, είναι 30 ετών και παίζει σαν πάουερ φόργουορντ (2,03μ.) είχε φέτος 9,9 πόντους και 8,1 ριμπάουντ.

Οι Πορτορικανοί έχουν ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες για να αγωνιστεί στην ομάδα τους ο Ρενάλντο Μπάλκμαν των Ντένβερ Νάγκετς, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν δύο ακόμη αστέρες του ΝΒΑ, ο Κάρλος Αρόγιο των Μαϊάμι Χιτ και ο Χουάν Χοσέ Μπαρέα των Ντάλας Μάβερικς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube