Η Triple Crown Basketball και ο Κώστας Χατζηχρήστος σας προσκαλούν στο πρώτο σεμινάριο που σχετίζεται αποκλειστικά με την τεχνική και σωματική βελτίωση ενός αθλητή.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα μιλήσουν στο ίδιο σεμινάριο δυο κορυφαίοι και εξειδικευμένοι στην ατομική βελτίωση επαγγελματίες, ο Κώστας Χατζηχρήστος (γυμναστής του Πανιωνίου) και ο Scott McLain (προσωπικός προπονητής του Josh Childress), αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους! Ακόμα, τρεις θρύλοι των γηπέδων, και ιδρυτές της πιο επιτυχημένης Ακαδημίας μπάσκετ στην Ελλάδα, της Triple Crown Basketball Academy, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, o Δημήτρης Παπανικολάου και o Ευθύμης Ρεντζιάς, θα καταθέσουν τις δικές τους εμπειρίες σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε και παίζει στην δική τους καριέρα, η συνεχής βελτίωση των σωματικών και τεχνικών ικανοτήτων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους δουλεύουν με αθλητές και αθλήτριες μπάσκετ κάθε ηλικίας και επιπέδου

Προπονητές τμημάτων υποδομής
Προπονητές ομάδων όλων των κατηγοριών
Γυμναστές
Φυσικοθεραπευτές
Φοιτητές ΤΕΦΑΑ και παρόμοιων σχολών
Αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν το σώμα και την τεχνική τους

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις της Triple Crown Basketball στο Κολλέγιο St.Lawrence, στο Κορωπί.

Οι εγγραφές των συμμετεχόντων θα πραγματοποιούνται πριν την έναρξη του σεμιναρίου (08:15-09:00) και το πρόγραμμα θα διαρκεί από τις 09:00 μέχρι τις 15:45.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο
210-6195709 ή στο 210- 6180380 και να επισκεφθείτε το www.triplecrown.gr ή το www.chatzichristos.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube