Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), αλλά και προσγειωμένος σχετικά με τη συμβολή του σε αυτή, παρουσιάστηκε ο Άαντ Ντε Μος. Ο νέος τεχνικός της Καβάλας μίλησε μεν για τις αλλαγές που ήδη, κατά τη γνώμη του, έχει κάνει στην ομάδα, κατονόμασε ωστόσο την καλή δουλειά των παικτών του -σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο- ως κύρια υπεύθυνη για το σημαντικό «τρίποντο».

«Στις λίγες μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα, έχω καταφέρει να αλλάξω μερικά πράγματα και να περάσω όσο γίνεται τη δική μου φιλοσοφία», ανέφερε και αφού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου, μετά από ένα παιχνίδι στο Μινσκ, που κρυώνω τόσο πολύ σε γήπεδο», συνέχισε:

«Είναι δύσκολο σε έναν τόσο άσχημο αγωνιστικό χώρο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Η Καβάλα προσπάθησε κατά διαστήματα να βάλει την μπάλα κάτω, αλλά ήταν δύσκολο σ’ αυτές τις συνθήκες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί και γενικά έγιναν ωραίοι συνδυασμοί και στις δύο πλευρές -κάτι που με χαροποιεί ως προπονητή. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε κυρίως μάχες για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Εγώ απλά έδωσα στους παίκτες μου τα πυρομαχικά και χαίρομαι για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν».

Αναστόπουλος: «Πιο δίκαιη η ισοπαλία»

Αδικημένη από το αποτέλεσμα χαρακτήρισε, από την άλλη πλευρά, την ομάδα του, ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός του ΠΑΣ έμεινε ευχαριστημένος μόνο από τη διάθεση των παικτών του στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο θεωρεί πως ακόμα κι έτσι, θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει τον ένα πόντο από αυτό.

«Σύμφωνα με τις ευκαιρίες που κάναμε, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Η Καβάλα έκανε ουσιαστικά μια φάση και κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι. Ωστόσο αυτό είναι το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάθε φάση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αφού δήλωσε, λοιπόν, «ευχαριστημένος από την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες μου», αναφέρθηκε και στη συνέχεια, όπου «αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ