Μετά από μια σειρά κακών εμφανίσεων, η ομάδα του Σταύρου Χονδροθύμιου , πέτυχε μια σημαντική νίκη που την βάζει σε τροχιά πλέι-οφ με την επικράτηση κόντρα στο Newstime.gr με σκορ 65-46 στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Τύπου στο Κλειστό « Εθνική ς Αντίστασης» στην Καλλιθέα. Ο ΝοvaΣΠΟΡ FM είχε μικρό προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε πίσω στο σκορ, μόνο στην ανάπαυλα και με ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο πήγε τη διαφορά στους 19 πόντους, στοιχείο πολύ σημαντικό σε περίπτωση που προκύψουν πολλαπλές ισοβαθμίες.

Με καλή άμυνα στην πρώτη περίοδο ο ΝοvaΣΠΟΡ FM, προηγήθηκε μέχρι και με επτά πόντους 12-5 έστω και αν ο Σωτήρης Κωσταβάρας, ακόμα έκανε ζέσταμα. Με ένα σερί 6-0 όμως το Newstime μείωσε σε 12-11. Στην δεύτερη περίοδο, οι παίκτες του Σταύρου Χονδροθύμιου έκαναν κάποιες βιαστικές επιλογές μετά τα μισά της περιόδου, ενώ είχαν πάρει πάλι ένα μικρό προβάδισμα και έτσι το πρώτο μέρος έκλεισε με 24-23 υπέρ των αντιπάλων.

Η 3η περίοδος ξεκίνησε με πολύ δυνατή άμυνα για την ομάδα μας που κατάφερε να εξασφαλίσει σταδιακά μια διαφορά που κυμάνθηκε στους 4-5 πόντους. Η διαφορά πήγε στο 31-30 περίπου ένα τρίλεπτο πριν το τέλος, αλλά άλλο ένα καλό διάστημα έστειλε την διαφορά στους πέντε με τον Λαμπρόπουλο να το παίρνει προσωπικά και να βάζει τους 11 από τους 22 προσωπικούς σε αυτό το διάστημα. Σημαντική συμβολή στην 3η περίοδο και ο Κωσταβάρας με πέντε πόντους.

Η 4η περίοδος ξεκίνησε με τη διαφορά να κυμαίνεται στους έξι πόντους. Η είσοδος Ταμπάκου και Μιαούλη, έδωσε φρεσκάδα στην περιφέρεια η διαφορά πήγε στους 12 (51-39) στο 35. Με την είσοδο του αγώνα στο τελευταίο πεντάλεπτο, ο Κώστας Μιαούλης, με δύο απανωτά τρίποντα εκτόξευσε τη διαφορά στους 18 (57-39). Ο αρχηγός τελείωσε με 3/4 σουτ έξω από τη γραμμή των τριών πόντων και μαζί με τον Σωτήρη Κωσταβάρα που έδωσε ενέργεια στο παιχνίδι είχαν από 10. Η διαφορά κυμάνθηκε ανάμεσα στους 21 και τους 17 πόντους για να κάτσει η μπίλια στους 19 με τελικό σκορ 65-46. Πολύ καλή παρουσία ο Τόλης Χριστοφοράκης με τις διεισδύσεις του φόρτωσε φάουλ την αντίπαλη ομάδα, ενώ ο Χρήστος Ρομπόλης και Αλέξης Παπαχρήστος πέτυχαν από 5 πόντους προσφέροντας σε άμυνα και ριμπάουντ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας, Νεκτάριος Χρυσοστομίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Οι παίκτες νίκησαν μόνοι τους και τους αξίζουν πολλά μπράβο. Με έβγαλαν ασπροπρόσωπο και η επένδυση αρχίζει ν’ αποδίδει. Γι’ αυτό χθες το βράδυ, επικοινώνησα με τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Μιαούλη για ν’ ανακοινώσω το έξτρα πριμ. Όσο για τον προπονητή, Σταυρο Χονδροθύμιο, τον οποίο έχω στηρίξει μέχρι τώρα, φαίνεται είμαι ο μόνος που τον πιστεύει. Για την ώρα πήρε παράταση μετά τη σπουδαία νίκη, επιτυχία που καρπώνονται οι παίκτες».

ΝΕWSTIME – ΝΟVAΣΠΟΡ FM 46-65 (24-23)

Διαιτητές: Τεφτίκης – Παυλόπουλος

NEWSTIME GR (Νικολόπουλος): Νικολόπουλος 7, Πουλακιδάκος 3 (1), Παναγιωτάκης 2, Σαρρής 2, Παναγιωτόπουλος 3 (1), Σαντζετάκης 8, Βλασαμαντζή 8 (1), Δινόπουλος 13

ΝΟVAΣΠΟΡ FM (Χονδροθύμιος): Λαμπρόπουλος 22 (2), Μιαούλης 10 (3), Παπαχρήστος 5 (1), Ρομπόλης 5, Ταμπάκος 4, Κωσταβάρας 10 (1), Χριστοφοράκης 6, Βοοκ Νomikarios 3, Γκαραγκάνης, Βανός, Παγκάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube