Ως ένα καλό τεστ για την ομάδα του, χαρακτήρισε το προσεχές παιχνίδι του Πανθρακικού απέναντι στον Ολυμπιακό, ο προπονητής της ομάδας Αλμπέρ Καρτιέ. Ο τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν αγωνιστικό πνεύμα, ενώ τόνισε ότι υπάρχει ομοφωνία απόψεων με τη διοίκηση. Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η ακριτική ομάδα.

Συγκεκριμένα, θα λείψουν οι οι τραυματίες Ρόκα, Βρονταράς, Ενγκαμπί, Ολίσε, Αρσενίεβιτς, Πέντσας και ο Τζόκιτς που θα απουσιάζει λόγω των καρτών.

Ο Καρτιέ αρχικά συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκρισή του στο Champions League, αλλά και τον ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού, Μπερτράν Ρομπέρ, που πήρε βραβείο του ωραιότερου γκολ για την 11η αγωνιστική και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής.

«Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με μια δυνατή ομάδα, ένα πολύ καλό τεστ και καλή ευκαιρία για τους νεαρούς μας παίκτες. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις δύσκολες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να το κάνεις έχοντας καλή νοοτροπία και σωστό αγωνιστικό πνεύμα».

Σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας του με την ομάδα αλλά και το τι θα γίνει με ορισμένους παίκτες, είπε: «Μίλησα με την διοίκηση της ομάδας για τους παίκτες, το προπονητικό τιμ αλλά και το μέλλον της ομάδας την επόμενη σεζόν, υπάρχει συμφωνία απόψεων με τη διοίκηση, είτε η ομάδα είναι στην πρώτη είτε στην δεύτερη κατηγορία. Αν η ομάδα διατηρήσει τις υπάρχουσες συνθήκες και περιβάλλον δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω στον Πανθρακικό. Όσον αφορά για τους παίκτες, πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις, πρώτα όμως θα λυθούν τα οικονομικά τους θέματα και μετά θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις από τη διοίκηση».

Ρομπέρ: «Να εκμεταλλευτούμε την κούραση»

Αφού τόνισε τη χαρά του για το βραβείο του ωραιότερου γκολ, ο Μπερτράν Ρομπέρ, δήλωσε ότι οι συμπαίκτες του θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την κούραση των «ερυθρολεύκων» από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

«Είναι χαρά μου που με βραβεύουν οι Ελληνες φίλαθλοι και που έγινα ο πρώτος παίκτης του Πανθρακικού που παίρνω βραβείο τη φετινή σεζόν. Ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά υπάρχουν πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες στον Πανθρακικό και ο Ολυμπιακός θα είναι κουρασμένος λόγω του αγώνα που έδωσε με την Αρσεναλ και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει γκολ ας είναι κάποιος άλλος, αρκεί η ομάδα να πάρει αποτέλεσμα. Πρέπει να διεκδικήσουμε όσες ελπίδες παραμονής στην Σούπερ Λίγκα έχουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ