Ο Κώστας Μιαούλης δικαίωσε το ηρωικό επώνυμό του και με 7 πόντους στην τελευταία περίοδο, αλλά κι ένα καθοριστικό κλέψιμο, οδήγησε την ομάδα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 στη νίκη επί του Αδέσμευτου Τύπου για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Τύπου. Το συγκρότημα του πολύ(α)πειρου κόουτς Σταύρου Χονδροθύμιου είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο προηγούμενο με διψήφιες διαφορές. Όμως η κούραση-απόρροια του καλού φαγητού, των ποτών και των τσιγάρων-έκανε την εμφάνισή της στην επανάληψη, με συνέπεια οι γηπεδούχοι να προηγηθούν με +3 λίγο πριν το τέλος.

Στα τελευταία λεπτά όμως, ο καπετάν Μιαούλης οδήγησε το «πειρατικό» στην επίθεση, ο Χάρης Χριστόγλου πέτυχε ένα καθοριστικό δίποντο, ο Τόλης Χριστοφοράκης ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών, η άμυνα βελτιώθηκε αισθητά με τους Ταμπάκο, Book Nomikarios, Παγκάκη και Ρομπόλη να κάνουν τη «βρώμικη δουλειά» και το πρώτο ροζ φύλλο ήταν γεγονός.

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα είναι αφιερωμένη εξαιρετικά στον πρόεδρο της ομάδας και καλό συνάδελφο Νεκτάριο Χρυσοστομίδη, ο οποίος χθες είχε την ονομαστική του εορτή!

Αδέσμευτος Τύπος - NovaΣΠΟΡ FM 42-44 (Ημίχρονο 18-28)

Διαιτητές: Παυλόπουλος - Τσαχάκης

Τα δεκάλεπτα: 7-15, 18-28, 30-31, 42-44

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Τσίλης): Καπετανάκος, Μακρίδης 2, Ρούφος 18, Φώσκολος 5, Καζαντζόγλου 2, Σκορδιανός 3, Πανταζής 4, Ζούμπας 2, Νάκος 2, Κουτσούκης 2, Κόλιας 2, Φραγκούλης

ΝΟVAΣΠΟΡ FM (Χονδροθύμιος): Γρ. Χριστόγλου 7 (1), Χριστοφοράκης 10 (1), Ρομπόλης 2, Χαρ. Χριστόγλου 4, Παγκάκης, Βανός, Book Nomikarios 6, Μιαούλης 10 (3), Γκαραγκάνης, Ταμπάκος 5, Στυλιανουδάκης, Χονδροθύμιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube