Αποχαιρέτησε και επίσημα τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα η διοίκηση της Μπαρτσελόνα με ανακοίνωση που εξέδωσε αμέσως μετά την ανεπίσημη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο «Μπόντι» σε ξενοδοχείο της καταλανικής πρωτεύουσας Βαρκελώνης.

«Ευχαριστούμε τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα για τον επαγγελματισμό που τον διέκρινε σε αυτά τα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, αλλά και για την σημαντική συμβολή του στην κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκα το 2003. Για την Μπαρτσελόνα υπήρξε τιμή η συνεργασία με έναν παίκτη της κλάσης και της ηγετικής φυσιογνωμίας του Ντέγιαν. Η Μπαρτσελόνα του εύχεται ό,τι καλύτερο στο αθλητικό και επαγγελματικό του μέλλον,» υπογράφει τη σύντομη αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση ο Χαούμε Φερέρ.

Να υπενθυμίσουμε πως το πρωί της Παρασκευής ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα εξήγησε στους δημοσιογράφους πως δική του επιθυμία ήταν να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα», αλλά η διοίκηση είχε αδιαφορήσει επανειλημμένως από τον Ιανουάριο στο αίτημά του Σέρβου σταρ για κατ' ιδίαν συνάντηση μαζί του. Στη συνέχεια έδωσε ως εξήγηση για την απώλεια όλων των τίτλων την αλλαγή δύο προπονητών στη διάρκεια της περιόδου της περιόδου, ενώ άφησε αιχμές κατά τοιυ προέδρου Τζόρντι Μπερταμέου, ο οποίος παραιτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από το πόστο του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube