Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Μιχάλη Κακιούζη και ουσιαστικά τελείωσαν και οι ελπίδες του άσου της Σιένα για την κατάκτηση κάποιου τίτλου. Η ιταλική ομάδα αποκλείστηκε από την προημιτελική φάση των πλέι οφ και ο Κακιούζης άρχισε τις διαπραγματεύσεις με κάποιους άλλους συλλόγους, μεταξύ των οποίων είναι και ο Ολυμπιακός.

«Δεν μπορώ να χωνέψω ότι τελείωσε η χρονιά και δεν κατέκτησα τίποτα, αλλά δεν είναι σωστό να αναλύσουμε αυτήν τη στιγμή τι φταίει για αυτό » τόνισε ο διεθνής άσος στην προσωπική ιστοσελίδα του. Ο διεθνής άσος άρχισε ήδη να μαζεύει τις βαλίτσες του για την επιστροφή στην Ελλάδα, κάτι που έχει προγραμματιστεί για το τέλος της εβδομάδας.

Όσο για την ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο, ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως «κανείς άνθρωπος δε γνωρίζει το μέλλον του. Το σίγουρο είναι πως μένω ελεύθερος από τη Σιένα και θα κοιτάξω να βρω την πιο συμφέρουσα πρόταση. Υπάρχουν ήδη δύο ομάδες από την Ελλάδα και άλλες δύο από την Ισπανία που ενδιαφέρονται έμπρακτα για μένα. Το συμβόλαιό μου με τη Σιένα τελείωσε και με αυτή την ομάδα έζησα υπέροχες στιγμές, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά στην καριέρα μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube