Υποδοχή ηρώων επεφύλασσαν χιλιάδες Ισραηλινοί στην αποστολή της Μακάμπι για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Μόσχα.

Τη στιγμή που ο προπονητής της ομάδας Πίνι Γκέρσον και οι παίκτες του κατέβηκαν από το αεροπλάνο γνώρισαν την αποθέωση από περίπου 2.000 οπαδούς. Λίγο αργότερα, στην πλατεία «Hayarkon», όπου έγινε μια μικρή τελετή για να τιμηθούν οι πρωταθλητές Ευρώπης και χειροκροτήθηκαν από 55.000 Ισραηλινούς.

Σε αυτό το γεγονός την παράσταση έκλεψαν ο Πίνι Γκέρσον και ο MVP του τελικού Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Μάλιστα, οι οπαδοί που είχαν συγκεντρωθεί, για να τους αποθεώσουν, φώναζαν και στους δυο «Μείνε, μείνε, μείνε …», καθώς η παραμονή και των δύο στον ομάδα του Λαού είναι αβέβαιη.

«Είμαι εξαντλημένος και όταν ο Γιασικεβίτσιους τραβά με την κάμερα τον κόσμο, δεν είναι καλή ιδέα να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις. Θα πάρω ένα τάιμ άουτ για λίγο καιρό και στη συνέχεια θα αποφασίσω για το μέλλον μου», δήλωσε ο τεχνικός των Ισραηλινών, αναφορικά με το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ευρώπης και του χρόνου.

Επιμέλεια: Σοφία Μανιάτη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube