Χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στον Ατρόμητο. Αυτό σημαίνει πως ο προπονητής της ομάδας, Γκιγιέρμο Όγιος, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής, κόντρα στον ΟΦΗ, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Εξαίρεση αποτελεί ο Γιώργος Ανατολάκης ο οποίος είχε δει την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό, οπότε πρέπει να εκτίσει την ποινή του. Η επόμενη προπόνηση των Περιστεριωτών θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου και μόλις ολοκληρωθεί ο Αργεντινός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή που πρόκειται να αντιμετωπίσει τους Κρητικούς, στο κυριακάτικο ματς.

Στο μεταξύ, την πρώτη της επίσημη εμφάνιση πρόκειται να κάνει στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου, η μασκότ του Ατρομήτου, ο «Atroman», στο «Atromitos Stores». Μαζί με τον «Atroman» το «παρών» θα δώσουν και οι Γιώργος Κορακάκης και Χοσέ Λουίς Ρέγες, οι οποίοι πρόκειται να μοιράσουν αυτόγραφα και δώρα στους φίλους της ομάδας. Όλα αυτά θα κρατήσουν ως τις 14:00 το μεσημέρι.

Ακόμα, τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, την Κυριακή θα αρχίσουν να πωλούνται στις 12:00 το μεσημέρι και οι τιμές τους θα είναι 10, 20 και 40 ευρώ.

Επιμέλεια: Χρήστος Βασιλείου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube