Σχεδόν έτοιμος για να δώσει το «παρών» στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, είναι ο Λουτσιάνο. Ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου, προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς την Τετάρτη και λογικά θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας την Πέμπτη, οπού θα έχει ξεπεράσει πλήρως το αιμάτωμα στον τετρακέφαλο.

Αυτό σημαίνει πως ο προπονητής των Περιστεριωτών, Γκιγιέρμο Όγιος, θα έχει, εκτός απροόπτου, όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους για το ματς απέναντι στους Κρητικούς. Εξαίρεση αποτελεί ο Γιώργος Ανατολάκης ο οποίος είχε αποβληθεί στον αγώνα κόντρα της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, οπότε πρέπει να εκτίσει την ποινή του.

Στο μεταξύ, ο Γκιγιέρμο Όγιος πρόκειται να παραχωρήσει στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης συνέντευξη Τύπου εν όψει του παιχνιδιού απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου. Μετά τη συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση της ομάδας. Ακόμα, μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης, ο Αργεντινός τεχνικός του Ατρομήτου θα πάει να παρακολουθήσει από τις εξέδρες του γηπέδου του Ελληνικού τον αγώνα Εθνικός - ΟΦΗ, για τη 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακόμα, στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης οι Δημήτρης Ιωάννου, Βασίλης Αποστολόπουλος και Λούκας Τρέχο θα επισκεφτούν το 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Περιστερίου. Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα μοιράσουν αυτόγραφα και αφίσες στους νεαρούς μαθητές όπως και εισιτήρια για το ματς της Κυριακής.

Επίσης, το ερχόμενο Σάββατο, οι Γιώργος Κορακάκης και Χοσέ Λούις Ρέγες πρόκειται να είναι στο «Atromitos Store» από τις 12:30 έως της 14:00 το μεσημέρι και να δώσουν αυτόγραφα, δώρα και να φωτογραφηθούν με τους φίλους του Ατρομήτου.

Επιμέλεια: Χρήστος Βασιλείου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube