Viral

«Το είχα δει και στην Ελλάδα»: Ο Στορκ πήρε χαμπάρι ότι τα δοκάρια ήταν κοντά σε αγώνα στη Ρουμανία!

Λίγο πριν την αναμέτρηση της Οτελούλ Γκαλάτσι με τη Σέπσι, ο Μπρεντ Στορκ συνειδητοποίησε ότι τα δοκάρια στη μία εστία ήταν πολύ χαμηλά.

Ένα περιστατικό που θύμισε το ανάλογο σκηνικό που είχε γίνει στο Περιστέρι πριν από ματς του Ατρομήτου με την ΑΕΚ έλαβε χώρα την Παρασκευή (30/08) στη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση της Οτελούλ Γκαλάτσι με τη Σέπσι, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Μπρεντ Στορκ, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στις δύο εστίες.

Ο Γερμανός τεχνικός ενημέρωσε τους αξιωματούχους του αγώνα ότι τα δοκάρια έδειχναν πιο χαμηλά, με τις μετρήσεις να δείχνουν πως όντως αντί για ύψος 2.44μ, είχαν 2.38 και 2.41 αντίστοιχα!

Τότε βγήκαν τα... σφυριά, με τους ανθρώπους του γηπέδου να προσπαθούν να διορθώσουν το πρόβλημα. Η αναμέτρηση εντέλει ξεκίνησε κανονικά, δίχως πάντως να αποσαφηνίζεται από τα ρουμανικά Μέσα αν επανήλθαν τα δοκάρια στο σωστό ύψος...

Ο δε Στορκ, ρωτήθηκε από ρεπόρτερ πώς πήρε χαμπάρι ότι υπήρχε πρόβλημα και ο Γερμανός αποκρίθηκε ότι «ήμουν στην Ελλάδα και το είχα πάθει και εκεί. Υπάρχει πρόβλημα και στα δύο τέρματα».

Σημειώνεται ότι ο 61χρονος τεχνικός είχε εργαστεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού μεταξύ 2012 και 2014.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x