Viral

Σε... άλλο επίπεδο η Ρέξαμ: Ενημέρωσε τη φωτογραφία επιθετικού της που έπαιξε στην ταινία «Deadpool & Wolverine»!

Για ακόμη μία φορά, η Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς, έδειξε για ακόμα μία φορά το αστείρευτο χιούμορ που τη διακατέχει!

Παγκόσμια «φρενίτιδα» έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η ταινία «Deadpool & Wolverine», η οποία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου, έχοντας σπάσει έκτοτε τα ταμεία!

Πέραν από τον Χιου Τζάκμαν που υποδύεται τον Γούλβεριν, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος έχει εκτοξεύσει την καριέρα του τα τελευταία χρόνια ως Deadpool!

Ο 47χρονος Αμερικανός ηθοποιός εδώ και μερικά χρόνια αποτελεί πρόεδρο της Ρέξαμ, η οποία και από του χρόνου θα αγωνίζεται στη League One, πανηγυρίζοντας πριν από λίγους μήνες την άνοδό της από την 4η κατηγορία της Αγγλίας.

Ο Ρέινολντς λοιπόν πήρε την απόφαση να προσθέσει στο καστ της ταινίας της Marvel τον επιθετικό του συλλόγου, Πολ Μούλιν!

Ο 29χρονος Βρετανός στράικερ της ομάδας υποδύθηκε τον χαρακτήρα «Welshpool», με τη Ρέξαμ να προβαίνει σε μια... viral κίνηση, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το αστείρευτο χιούμορ που τη διακατέχει, αλλάζοντας τη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, βάζοντας εκείνη του «Welshpool»!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x