Viral

Πρώην παίκτης της Κηφισιάς πανηγυρίζει τον θρίαμβο του Ερυθρού Αστέρα στο ντέρμπι δίπλα σε σημαία Ολυμπιακού!

Ο πρώην παίκτης της Κηφισιάς, Μάρκο Γκόμπελιτς, πανηγύρισε την εμφατική νίκη του Ερυθρού Αστέρα στο ντέρμπι με την Παρτίζαν (0-4), στη θύρα των οργανωμένων και στο πλευρό μιας σημαίας του Ολυμπιακού!

Το μεγάλο ντέρμπι της Σερβίας βάφτηκε... ερυθρόλευκο, με τον Ερυθρό Αστέρα να κάνει πάρτι στο «Partizan Stadium», επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της Παρτίζαν, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του σερβικού πρωταθλήματος!

Με τον Τσερίφ Εντιαγέ να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Σιλάς να προσθέτει και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς συνέτριψε την «αιώνια» αντίπαλό της, πανηγυρίζοντας το πρώτο διπλό επί των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια!

Εκτός από το σπουδαίο διπλό και τη μεγάλη έκταση του σκορ, τα βλέμματα τράβηξε και ο πρώην παίκτης της Κηφισιάς, Μάρκο Γκόμπελιτς. Ο 32χρονος μπακ που αγωνίστηκε στη χώρα μας την περασμένη σεζόν και φέτος φορά τη φανέλα της OFK Μπέογκραντ, ομάδα πρώτης κατηγορίας στο πρωτάθλημα Σερβίας, βρέθηκε στην εξέδρα των οργανωμένων φίλων του Ερυθρού Αστέρα, πανηγυρίζοντας τον θρίαμβο της ομάδας δίπλα σε σημαία του Ολυμπιακού!

Ο έμπειρος Σέρβος αμυντικός δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του προς τον Ερυθρό Αστέρα, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για μια εξαετία, από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2023.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x