Ένας αετός ονόματι Ατίλα είναι η μασκότ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με το εντυπωσιακό πτηνό να κάνει την εμφάνισή του στα εντός έδρας ματς της ομάδας.
Σε ένα εξ αυτών, ο Ουγκό Εκιτικέ είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τον Ατίλα, ο οποίος μάλλον τον… τρομοκράτησε άθελά του!
Στο βίντεο που ακολουθεί, διακρίνεται ο Γάλλος φορ να πλησιάζει προσεκτικά τη μασκότ και να τη χαϊδεύει, πριν πεταχτεί στην εικόνα του ανοίγματος των φτερών του αετού.
???? Hugo Ekitike with Frankfurt's club eagle Atilla! pic.twitter.com/Y9tERkezB4
— EuroFoot (@eurofootcom) April 15, 2025
Διαβάστε Επίσης
Ηχηρά «όχι» από τον Φάμπρεγας σε μεγάλες ευκαιρίες, μένει στην Κόμο του Δουβίκα! Όταν αφήνουν το μίσος στην άκρη, οι οπαδοί των Ρόμα και Λάτσιο μαγεύουν με τα κορεό… Πρώτη επιλογή για την Μίλαν ο Αλέγκρι Σκίρα: «Ενδιαφέρον από την Serie A και ξένους συλλόγους για τον Πιρόλα»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.