sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τι μας έμεινε από την 22η αγωνιστική: Ο κέρβερος, το ξέσπασμα και οι… Fantastic Four!

Η στήλη «Τι μας έμεινε» του sport-fm.gr καταγράφει μια… πεντάδα πραγμάτων, που θα θυμόμαστε από τα πέντε ματς της λειψής -λόγω κορωνοϊού- 22ης αγωνιστικής!

Η 22η αγωνιστική της Super League -έστω και λειψή, μετά τις αναβολές των Ατρόμητος-ΟΦΗ και Λαμία-Αστέρας Τρίπολης- ολοκληρώθηκε και η στήλη «Τι μας έμεινε» του sport-fm.gr επιστρέφει και καταγράφει μια… πεντάδα πραγμάτων, που θα θυμόμαστε από τα πέντε ματς!

Πολύ σκληρός για να πεθάνει!


Μόλις πάει λίγο να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με την πρώτη εξάδα της Super League, κάτι συμβαίνει και ξαναγίνεται η ιστορία… θρίλερ! Και αυτό το Σάββατο (5/2), μάλιστα, είχαμε δύο συμβάντα, που δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερο χαμό στη «μάχη» για την είσοδο στα πλέι οφ. Το πρώτο από τα δύο, φυσικά, είναι το «διπλό» του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο. Οι Ηπειρώτες επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα στην Τρίπολη, επικρατώντας 1-0 του Παναιτωλικού, που ήταν καλύτερος, αλλά φλύαρος, και «φώναξαν» πως είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν! Από το ματς, βέβαια, θα μας μείνει η ασχήμια στο φινάλε, με την απαράδεκτη κίνηση του γενικού αρχηγού των γηπεδούχων, Χρήστου Κουτσοσπύρου, να ρίξει σφαλιάρα στον Περέα, ο οποίος έπεσε στο χορτάρι και στη συνέχεια, στα αποδυτήρια, έσπασε από τα νεύρα του τζάμι και τραυματίστηκε!


Ευλογία


Το δεύτερο… συμβάν του Σαββάτου, που φούντωσε τη «μάχη» για την εξάδα! Ο Βόλος, ο οποίος ολοένα και θυμίζει την ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν, ξέρανε μια βδομάδα μετά την ΑΕΚ και τον Άρη (0-2), μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μάλιστα, και πλέον μόνο… μαντεψιές μπορούμε να κάνουμε για τα πλέι οφ! Από το παιχνίδι, πάντως, θα μας μείνει αξέχαστο το εξής απίστευτο: Ο νεαρός τερματοφύλακας Παπαδόπουλος κάνει τρομερό πρώτο ημίχρονο, τραυματίζεται, γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 46' και ο Κλέιμαν, που τον αντικαθιστά, κάνει φοβερό δεύτερο ημίχρονο! Ευλογία για κάθε ομάδα να έχει δύο τέτοιους γκολκίπερ!

Fantastic Four


«Κλέβουμε» τον τίτλο του προπονητή της εξέδρας από το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης. Η «Ένωση» πριν ανοίξει το σκορ απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» τα… είδε πάλι όλα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, προκειμένου να ανοίξουν το σκορ. Αυτό δεν έγινε, όμως και από εκεί και πέρα ανέλαβαν οι… Fantastic Four! Η επιθυμία των οπαδών της ΑΕΚ να δουν μαζί στην ενδεκάδα τους Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ και Αραούχο έγινε πραγματικότητα με την είσοδο του Μαροκινού αντί του Γέβτιτς στο 62', και πραγματικά, οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν… γούστα μπροστά!


Κέρβερος


Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό (0-3), αλλά αν δεν είχε τον Βατσίλ στο πρώτο ημίχρονο θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Ο Τσέχος τερματοφύλακας κράτησε όρθιους τους Πειραιώτες στο κακό τους ημίχρονο, καθώς έβγαλε και τις πέντε τελικές, με τις τρεις να είναι πολύ καλές επεμβάσεις. Δύο τετ-α-τετ, από Λένις (14') και Μάντζη (44'), αλλά και ένα συρτό του Ντάλσιο (33'). Απίθανη εμφάνιση, για να ακολουθήσει στη συνέχεια το σόου του Μασούρα και να «καθαρίσουν» οι «ερυθρόλευκοι».


Ξέσπασμα


Βαρεθήκαμε κάθε Κυριακή (ή Τετάρτη) να ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Σε εποχή VAR ειδικά, πάει πολύ! Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την καθίζηση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο και το γεγονός ότι θύμισε την περσινή ομάδα, του Μπόλονι, περιμένοντας στην άμυνά του (όπως είπε και ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM), και έφτασε σε μία μεγάλη ανατροπή και νίκη με σκορ 2-1. Αλλά για άλλη μία φορά αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής, ο Λετονός Τρεϊμάνις εν προκειμένω. Τα έκανε… μούσκεμα στη φάση του 29', καθώς πηγαίνει να δει το ριπλέι, αλλά δεν δίνει το πέναλτι στην ανατροπή του Αϊτόρ από τον Τσιγγάρα! Αν εκεί γινόταν το 0-2 θα συζητούσαμε άλλα, πιθανότατα, σήμερα. Αλλά με τα «αν» δεν κάνουμε δουλειά. Το νέο διαιτητικό «παρατράγουδο» προκάλεσε, λοιπόν, ένα σπάνιο και απίθανο ξέσπασμα του Βέλεθ, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων μετά το ματς πως πρέπει άπαντες να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι, κάνοντας λόγο για ντροπή, ενώ τόνισε πως καλύτερο θα ήταν να έβαζαν Έλληνα διαιτητή αντί για Λετονό σε ένα τέτοιο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x