Stories

«Αφήστε μας εκεί, στους ουρανούς της Λισαβόνας»: Ο θρίαμβος του 2004 σε περιγραφή Γιώργου Χελάκη στον bwinΣΠΟΡ FM

Ζήστε ξανά, σε περιγραφή Γιώργου Χελάκη, τις αξέχαστες στιγμές της 4ης Ιουλίου 2004, όταν η Ελλάδα νικούσε για δεύτερη φορά την Πορτογαλία στον τελικό του Euro και ανέβαινε στην κορυφή της Ευρώπης!

Οι μεταδόσεις του έδωσαν άλλο χρώμα στον ελληνικό θρίαμβο του 2004 και έμειναν στην ιστορία.

Ο Γιώργος Χελάκης περιέγραψε για τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη θρυλική πορεία της Εθνικής μέχρι την κορυφή της Ευρώπης. Και στον τελικό απέναντι στην Πορτογαλία, μια μέρα σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, το θαύμα ολοκληρώθηκε.

Στο 56', ο Μπασινάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Χαριστέας, πάλι με κεφαλιά, έστειλε την Εθνική μισό βήμα πριν από το όνειρο. Ολόκληρη η Ελλάδα παραληρούσε. Με το σφύριγμα της λήξης ξεκίνησε ένα γλέντι, που κράτησε μέχρι το πρωί. Η Ελλάδα ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο!

Και ο Χελάκης φώναζε: «Γκοοοοολλλ ο Χαριστέας, εμείς προχωράμε, αυτοί υποχωρούν. Βρε μήπως ο Βάσκο Ντα Γκάμα ήταν Έλληνας; Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα, δεν περιγράφω άλλο»!

Ζήστε ξανά τις αξέχαστες στιγμές της 4ης Ιουλίου 2004, όταν η Ελλάδα νικούσε για δεύτερη φορά την Πορτογαλία στον τελικό του Euro και ανέβαινε στην κορυφή της Ευρώπης, σε περιγραφή Γιώργου Χελάκη:

@sporfm946 ???? ???????????? ?????? ????????, ?????????? ???????????????? ?????? ?????????????????? Η συγκλονιστική περιγραφή του Γιώργου Χελάκη στους 94,6 στον ελληνικό θρίαμβο της Ελλάδας στην Πορτογαλία, στον τελικό του Euro. #euro2004 #sporfm #greece #portugal #fyp #footballtiktok #footballvideo ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x