Stoiximan

Stoiximan Super League: Από ημίχρονο ο Ολυμπιακός στη Λαμία, ματς με λίγα γκολ στο «Κλ. Βικελίδης»

Για το 3/3 ο Ολυμπιακός στη Λαμία, με μομέντουμ ο Άρης κόντρα στον Αστέρα. Ανάλυση και προγνωστικά.

Με τις αναμετρήσεις του Σαββάτου συνεχίζεται η μάχη στη Stoiximan Super League, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Στις 19:30, η Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ιδανικό θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το ξεκίνημα των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα, η Λαμία πέτυχε σπουδαίο «διπλό» στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. Και ακολούθως έμεινε όρθια στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο 1-1 με την ΑΕΚ! Αποτέλεσμα που ήρθε και με αρκετή δόση τύχης, ωστόσο ανεβάζει την ψυχολογία στα ύψη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο 1.90 να κατακτήσει τη Stoiximan Super League o Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε απέναντι στην Καλλιθέα, κατάφερε όμως να κάνει το 2/2 στη Stoiximan Super League. Μετά τη νίκη τους στο Βόλο, οι Πειραιώτες έκαμψαν την αντίσταση της ομάδας του Ντονάτι. Ο Βέλντε άνοιξε το σκορ στο 14', ο Ουλντρίκις ισοφάρισε με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ωστόσο ο Γιάρεμτσουκ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 79'.

Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Έσε, στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ κανονικά και ο Κάρμο. Το 3/3 ψάχνει στη Λαμία ο Ολυμπιακός, που αναμένεται να φορτσάρει και στο μεταγραφικό πεδίο.

Weekly Master με συνολικά 50.000€ εντελώς δωρεάν* στη Stoiximan!

Σκληρή ομάδα η Λαμία και με τον Σατσιά στον πάγκο της, δείχνει ιδιαίτερη ικανότητα στην κόντρα επίθεση. Πολύτιμος ο βαθμός που πήρε κόντρα στην ΑΕΚ, δύσκολα ωστόσο θα ντουμπλάρει τα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε ποιοτικότερο αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός δεν ρολάρει ακόμη στο επίπεδο που θέλει, δεδομένα όμως έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο ματς. Το συνδυαστικό στοίχημα 2/2 & Ολυμπιακός Over 2,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο & Λαμία Over 2,5 κάρτες σε απόδοση 4.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 20:00, ο Άρης φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως ο Άρης σχεδόν εντυπωσιάζει. Δεν είναι κάτι που αποτυπώνεται στα αποτελέσματα ή τα σκορ, αλλά στην εικόνα του.

Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ και τη μισή ενδεκάδα με νέους παίκτες, το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του Μάντζιου είναι πολύ υψηλό. Με συγκέντρωση, σοβαρότητα, μεστές εμφανίσεις και διαστήματα καλής μπάλας, ο Άρης πήρε 1-1 στο Περιστέρι στην πρεμιέρα και ακολούθως πέρασε με «διπλό» από τις Σέρρες. Ο Σιφουέντες σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν τις ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ στο φινάλε.

Στο 13.00 να βγει πρώτος σκόρερ στην Κανονική Περίοδο ο Μορόν

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την έκπληξη στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας 1-0 του Παναθηναϊκού την 1η αγωνιστική. Έχασε όμως άμεσα το μομέντουμ, αφού συνέχισε με την εντός έδρας ήττα 0-1 από τον Βόλο.

Η αλήθεια είναι πως βάσει εικόνας και αριθμών, το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του Ράσταβατς. Ο Αστέρας ολοκλήρωσε το ματς με 70% κατοχή μπάλας, 17(3) τελικές και 13-0(!) κόρνερ, είναι όμως ξεκάθαρο πως του στοίχισε η έλλειψη ποιότητας στην εκτέλεση.

Κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση, έτσι ο Άρης θα στερηθεί τη στήριξη του κόσμου. Είναι όμως σε καλή κατάσταση και μπορεί να δώσει συνέχεια στα αποτελέσματα. Δυσκολοκατάβλητος ο Αστέρας, μπορεί να ζορίσει τους γηπεδούχους. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & Under 3,5 γκολ & Over 8,5 κόρνερ σε απόδοση 4.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχυ?ουν Ο?ροι & Πρου?ποθε?σεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x