Πόλο

Πάλεψε, αλλά υπέκυψε στην Οραντέα ο ΠΑΟΚ

Έστω κι αν πάλεψε, ο ΠΑΟΚ έχασε 8-11από την Οραντέα για την τέταρτη αγωνιστική του έβδομου προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λγκ πόλο ανδρών και γνώρισε την τρίτη του ήττα στη διοργάνωση.

Νέα ήττα για ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» έχασε 8-11 από τη ρουμανική Οραντέα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του έβδομου προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και «σφράγισε» τον αποκλεισμό του από τους «16» της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μένοντας με την πρωινή νίκη επί της ΕΝΚΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Ρουμάνοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 7-2. Στο δεύτερο, ο «δικέφαλος» προσπάθησε να ανατρέψει το σκορ, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 10-8, χάρη στα τρία γκολ του Μπιτσάκου.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση με απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες και πλέον περιμένουν την κλήρωση της προκριματικής φάσης του Euro Cup την ερχόμενη Δευτέρα.


Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-5, 3-2, 3-2

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Χρ. Μπιτσάκος 3, Λασκαρίδης, Νικ. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 1, Μυρίλος, Ντέλιτς 1, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν 1, Καρατζάς 2, Σιορδίλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x