Κινηματογράφος

Το «ζεύγος» Μέριλ Στριπ - Χιου Γκραντ στις πρεμιέρες της εβδομάδας

Μόλις τέσσερις ταινίες στις σημερινές πρεμιέρες στους κινηματογράφους με τη μοναδική Μέριλ Στρίπ να κλέβει τις εντυπώσεις στο φιλμ «Florence: Φάλτσο Σοπράνο».

Μόλις τέσσερις ταινίες στις σημερινές πρεμιέρες στους κινηματογράφους με τη μοναδική Μέριλ Στρίπ να κλέβει τις εντυπώσεις στο φιλμ «Florence: Φάλτσο Σοπράνο».

Ξεχωρίζει, επίσης, το βραβευμένο δράμα «Η Φαμίλια», ενώ η τετράδα συμπληρώνεται με την περιπέτεια «Κέντρο Ευφυΐας» και τη γαλλική κωμωδία «Όλα θα Πάνε Στραβά».

Αναλυτικά οι νέες ταινίες:

Η Φαμίλια
Αργεντίνικη δραματική ταινία του Πάμπλο Τραπέρο με Βραβείο σκηνοθεσίας στη Βενετία. Πρόκειται για μια πραγματική ιστορία, όπου στην Αργεντινή της δεκαετίας του ’80, οι Πούτσιο είναι μια φαινομενικά φιλήσυχη, τυπική μεσοαστική οικογένεια. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι μια εγκληματική συμμορία με εγκέφαλο τον πατριάρχη της και πρώην ασφαλίτη Αρκιμίντις. Πρωταγωνιστούν οι Γκιγιέμο Φρανκέλα, Πίτερ Λανζάνι και Λίλι Πόποβιτς.



Florence: Φάλτσο Σοπράνο
Άλλη μία αληθινή ιστορία, που ο σκηνοθέτης, Στίβεν Φρίαρς, μας την παρουσιάζει σε μία κλασική κομεντί. Αν και εντελώς κακόφωνη, η κοσμική Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς πιστεύει πως είναι μια εξαιρετική σοπράνο. Δωροδοκώντας τους πάντες, ο σύζυγος και ατζέντης της Σεντ Κλερ Μπέιφιλντ καταφέρνει να της συντηρεί αυτή την ψευδαίσθηση, μέχρι που εκείνη αποφασίζει να δώσει συναυλία στο Κάρνεγκι Χολ. Πρωταγωνιστούν οι Μέριλ Στριπ, Χιου Γκραντ και Σάιμον Χέλμπεργκ.



Κέντρο Ευφυΐας
Η περιπέτεια της εβδομάδας με τον Κάλβιν, πρώην δημοφιλέστερος μαθητής του σχολείου, να δουλεύει τώρα ως λογιστής. Συναντά τον παλιό συμμαθητή του Μπομπ, ο οποίος από φοβισμένος υπέρβαρος έχει μεταμορφωθεί σε ένα δυναμικό άντρα, έτοιμο να μπλέξει τον φιλήσυχο Κάλβιν στην περιπέτεια της ζωής του… Σκηνοθετεί ο Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ και πρωταγωνιστούν οι Ντουέιν Τζονσον, Έιμι Ράιαν, Άαρον Πολ και Κέβιν Χαρτ.



Όλα θα Πάνε Στραβά
Γαλλική κωμωδία , όπου ο Φρανκ, η Σόνια και η παρέα τους φτάνουν σε ένα ειδυλλιακό θέρετρο της Βραζιλίας και ξεκινούν τις διακοπές τους, οι οποίες θα εξελιχτούν σε μια απρόβλεπτη περιπέτεια… Σκηνοθετούν οι Νικολά Μπεναμού, Φιλίπ Λασό και πρωταγωνιστούν οι Κριστιάν Κλαβιέ, Φιλίπ Λασό και Αλίς Νταβίντ.



Επιμέλεια:Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x