TV

Ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star - Αγωνία για τους δύο μεγάλους φιναλίστ

Μετά από περίπου 6,5 μήνες σκληρών αγώνων, πείνας και κακουχιών, ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ

Ηώρα του μεγάλου τελικού του Survivor all Star έφτασε. Μετά από περίπου 6,5 μήνες σκληρών αγώνων, πείνας και κακουχιών, ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.



Στο κατάμεστο στάδιο του Γαλατσίου, οι δύο παίκτες πήραν μια μικρή γεύση από το πώς είναι να σηκώνεις το κύπελλο, κάνοντας μία... πρόβα, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός.



Την ίδια ώρα, η μάχη της κερκίδας καλά κρατεί αφού οικογένειες, φίλοι και θαυμαστές των δύο παικτών δεν έχουν σταματήσει να φωνάζουν συνθήματα. Ο Γιώργος Λιανός περιέγραψε την ατμόσφαιρα που επικρατεί και την υπέροχη ενέργεια που υπάρχει στο κοινό.



Ο Σάκης Κατσούλης αγχωμένος ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και δήλωσε πως ανυπομονεί για το όνομα που θα ακουστεί στο τέλος της βραδιάς που θα είναι και ο μεγάλος νικητής.



Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έκρυψε την αμηχανία του λέγοντας πόσο δυνατά χτυπάει η καρδιά του, χάνοντας ακόμα και τα λόγια του.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x