Κινηματογράφος

Για όλα τα γούστα οι κινηματογραφικές πρεμιέρες

Υπάρχουν, ωστόσο, επιλογές και για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου αλλά και κομεντί.

Η επιστροφή των «τεσσάρων καβαλάρηδων» με τη «Συμμορία των Μάγων 2», το βραβευμένο ισπανικό δράμα «Truman», καθώς και η περιπέτεια «Warcraft: Η Σύγκρουση Δυο Κόσμων» αναμένεται να τραβήξουν τα περισσότερα βλέμματα στις αποψινές πρεμιέρες στους κινηματογράφους. Υπάρχουν, ωστόσο, επιλογές και για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου αλλά και κομεντί.

Ας δούμε αναλυτικά τα νέα φιλμ:

Truman
Ισπανικό δράμα με πέντε Βραβεία Γκόγια, που μας παρουσιάζει τον Τομάς να ταξιδεύει από τον Καναδά στη Μαδρίτη προκειμένου να περάσει τέσσερις μέρες μαζί με τον παιδικό του φίλο Χουλιάν, ο οποίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο και ζει μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο Τρούμαν. Σκηνοθετεί ο Σεσκ Γκέι και πρωταγωνιστούν οι: Χαβιέ Καμάρα, Ρικάρντο Νταρίν και Ντολόρες Φόνζι.



Η Συμμορία των Μάγων 2
Οι «Τέσσερις Καβαλάρηδες» επιστρέφουν με σκοπό να μας μαγέψουν ξανά. Ένα χρόνο μετά το τελευταίο μεγάλο τους κόλπο, οι επανεμφανίζονται, αλλά παγιδεύονται από έναν μεγιστάνα της τεχνολογίας, ο οποίος τους αναγκάζει να κλέψουν ένα παντοδύναμο τσιπάκι. Σκηνοθετεί ο Τζον Τσου και πρωταγωνιστούν οι Λίζι Κάπλαν, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Μαρκ Ράφαλο και Γούντι Χάρελσον.



Warcraft: Η Σύγκρουση Δυο Κόσμων
Μεταφορά του δημοφιλές βιντεοπαιχνιδιού στο σινεμά από τον Ντάνκαν Τζόουνς. Το ειρηνικό βασίλειο του Άζεροθ δέχεται απροειδοποίητη επίθεση των βάρβαρων πολεμιστών Ορκ, οι οποίοι εισβάλλουν από το δικό τους κόσμο μέσω μιας μαγικής πύλης. Έχοντας μαζί τους τη δύναμη της Κατάρας, μοιάζουν ανίκητοι… Πρωταγωνιστούν οι Πόλα Πάτον, Μπεν Φόστερ, Ντόμινικ Κούπερ και Τράβις Φίμελ.



Οιδιπόδειο αλά Γαλλικά
Γαλλική κομεντί. Η δυναμική και λιγάκι υστερική Βιολέτ, που δουλεύει στο χώρο της μόδας, ερωτεύεται στις διακοπές της τον απλό και καλόβολο εξπέρ των κομπιούτερ Ζαν-Ρενέ. Ο τελευταίος θα μετακομίσει για χάρη της στο Παρίσι, αλλά η ευτυχισμένη συμβίωσή του με τη Βιολέτ θα υπονομευθεί μακιαβελικά από τον 19χρονο ζηλιάρη γιο της, Λολό.



Το Κάλεσμα 2
Άλλο ένα σίκουελ για αυτή την εβδομάδα. Ο Τζέιμς Γουάν μας παρουσιάζει μια ταινία τρόμου, όπου οι παραψυχολόγοι Εντ και Λορέιν Γουόρεν έρχονται αντιμέτωποι με μια θανάσιμη απειλή όταν καλούνται να διαπιστώσουν αν τα παραφυσικά γεγονότα που συμβαίνουν στο σπίτι μιας πενταμελούς οικογένειας στο Λονδίνο είναι αληθινά ή σκηνοθετημένα…



Με Απόκρυψη
Κι άλλη ισπανική ταινία και μάλιστα θρίλερ σε σκηνοθεσία Ντάνι ντε λα Τόρε. Ξεκινώντας το πρωί για να αφήσει τα δυο παιδιά του στο σχολείο πριν πάει στην τράπεζα όπου εργάζεται, ο Κάρλος δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, το οποίο τον πληροφορεί πως το αυτοκίνητό του είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά. Για να μην εκραγεί, θα πρέπει να μεταφέρει γρήγορα ένα υψηλό χρηματικό ποσό στο λογαριασμό του άγνωστου εκβιαστή.



Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x