Παράξενα

Διετής φυλάκιση σε νεαρή που ακρωτηρίασε το χέρι της για τα λεφτά της ασφάλειας

Μία 22χρονη κοπέλα από την Σλοβενία έφτασε μέχρι τα άκρα για να λάβει πλουσιοπάροχη αποζημίωση, όμως το σχέδιο δεν πήγε όπως υπολόγιζε.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για ανθρώπους που διέλυσαν το όχημά τους ή προκάλεσαν ζημιές σε κάποιο κτίριο προκειμένου να επωφεληθούν από τα χρήματα της ασφάλειας. Η Τζούλια Άντλεσιτς από την Σλοβενία όμως, πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, η νεαρή είχε προβεί στον ακρωτηριασμό του αριστερού της χεριού από τον καρπό και κάτω, προκειμένου να λάβει αποζημίωση που θα ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Ωστόσο, το σχέδιό της δεν πέτυχε, καθώς ανακαλύφθηκε πως τους μήνες πριν το ατύχημα, είχε κάνει πέντε διαφορετικές ασφαλίσεις, ενώ ο σύντροφός της, που τη βοήθησε στο ακραίο αυτό σχέδιο, είχε αναζητήσει στο ίντερνετ πληροφορίες με τεχνητά μέλη.

Εντέλει, η αστυνομία κατάφερε μέχρι και να βρει το κομμένο της άκρο, το οποίο οι γιατροί κατάφεραν να επανασυγκολλήσουν στην Σλοβένα.

Εντέλει, της επιβλήθηκε διετής φυλάκιση για απάτη, ενώ ο σύντροφός της θα φυλακιστεί για τρία χρόνια. Ο δε πατέρας της, τιμωρήθηκε με έναν χρόνο με αναστολή...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x