Παράξενα

Φίλη της Τότεναμ προειδοποιεί: «Αν πάρουμε το Euro θα κάνω τατού στα οπίσθιά μου το όνομα του MVP, κι ας παίζει Άρσεναλ»

Μία νεαρή Αγγλίδα, που υποστηρίζει ένθερμα την Τότεναμ, υποστηρίζει πως αν κατακτήσουν τα «τρία λιοντάρια» το Euro, θα κάνει το όνομα του ήρωα του τελικού τετουάζ στα οπίσθιά της.

Η τρέλα των Άγγλων για την πολυπόθητη επιτυχία στο Euro είναι γνωστή και φαίνεται πως ξεπερνά και την αγάπη τους για τους συλλόγους που υποστηρίζουν.

Μονάχα έτσι μπορεί να εξηγηθεί η... προειδοποίηση μίας 26χρονης φίλης της Τότεναμ ότι αν έρθει η κούπα απέναντι στην Ισπανία, θα κάνει τατουάζ στα οπίσθιά της το όνομα του κορυφαίου παίκτη στον τελικό - ακόμη κι αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή της μισητής Άρσεναλ!

«Ίσως κάνω το όνομα του σκόρερ, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να είναι και παίκτης της Άρσεναλ. Σαν οπαδός της Τότεναμ, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Αλλά αξίζει αν νικήσει η Αγγλία. Σίγουρα θα το κάνω στα οπίσθιά μου, ήθελα εδώ και καιρό να κάνω τατουάζ εκεί οπότε θα είναι αυτό» ανέφερε η Μπριτ στην Daily Star, με την Τότεναμ να μην έχει ούτε έναν παίκτη στην αποστολή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, παρότι όλοι εκτός των Μπέλιγχαμ & Κέιν αγωνίζονται εντός συνόρων...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x