Παράξενα

«Πάρε τα χέρια σου από το π... μου»: Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος πίσω από ένα από τα πιο viral βίντεο στην ιστορία

Ο Τζακ Κάρλσον, που πρωταγωνίστηκε σε ένα διάσημο βίντεο το μακρινό 1991, έφυγε από τη ζωή στα 82 του χρόνια.

Viral με καθυστέρηση 18 ετών έγινε το 2009 ο Τζακ Κάρλσον, με ένα βίντεο που τον απεικόνιζε να συλλαμβάνεται έξω από κινέζικο εστιατόριο το 1991 να βγαίνει στη δημοσιότητα και να δίνει ζωή σε αναρίθμητα memes, εντός και εκτός Αυστραλίας.

Ο μυστακοφόρος πρωταγωνιστής του βίντεο όμως δεν βρίσκεται πια εν ζωή, καθώς την Τετάρτη (07/08) άφησε την τελευταία του πνοή σε ηιλικία 82 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

Ο Κάρλσον είχε συλληφθεί λανθασμένα στις 11 Οκτωβρίου 1991 με την κατηγορία της κλοπής πιστωτικής κάρτας. Στο βίντεο διακρίνεται ο άντρας να κρατείται από αστυνομικούς και να μιλά με βαθιά, θεατρική φωνή εξαπολύοντας απίθανες ατάκες!



«Κύριοι, αυτή είναι η πραγματική δημοκρατία. Κοιτάξτε αυτό το κεφαλοκλείδωμα, πάρε τα χέρια σου από το πέος μου! Ποια είναι η κατηγορία; Ένα γεύμα; Ένα ζουμερό, κινέζικο γεύμα; Ωραίο κεφαλοκλείδωμα κύριε. Βλέπω ξέρεις καλό τζούντο» αναφέρει μεταξύ άλλων στο απίθανο παραλήρημά του ο Κάρλσον, ο οποίος είχε συχνά μπλεξίματα με τον νόμο κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Η ταυτότητά του δε, αποκαλύφθηκε μόλις το 2020, έντεκα χρόνια μετά τη δημοσοιποίηση του βίντεο στο YouTube. Τότε που ο ηλικιωμένος πλέον Κάρλσον πρωταγωνίστησε σε βίντεο κλιπ του πανκ ροκ συγκροτήματος The Chats με όνομα ”Dine N Dash” – επαναλαμβάνοντας τον θρυλικό του μονόλογο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x