TV

Survivor: Κέρδισε αυτοκίνητο η Σταυρούλα, αλλά... δεν έχει δίπλωμα-Τα κλάματα της Μαριαλένας

Η Σταυρούλα παρά τους πόνους που αντιμετώπιζε, κατάφερε να κερδίσει τη Στέλλα, να πάρει το αυτοκίνητο και να βγάλει τους συμπαίκτες της για φαγητό. Κλάματα από Μαριαλένα.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε του παίκτες του Survivor All Star στο τελευταίο αγώνισμα. Παρότι είχαν προετοιμαστεί να δώσουν μάχη για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι αντί για ασυλία θα παλέψουν για δεύτερη φορά για αυτοκίνητο, ένα Opel Mokka.

Ο μόνος που δεν χάρηκε καθόλου ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας που εξαιτίας της ποινής του δεν θα συμμετείχε στον αγώνα, και θα παρακολουθούσε από τον πάγκο μαζί με τον Σάκη Kατσούλη που κέρδισε το προηγούμενο αυτοκίνητο.

Το αγώνισμα ταίριαξε καλύτερα στα κορίτσια που έπαιξαν πολύ καλά και έβαλαν τα γυαλιά στα αγόρια. Συγκεκριμένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Στέλλα Ανδρεάδου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν οι τρεις φιναλίστ. Η σύντροφος του Σάκη πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι και άφησε Στέλλα και Σταυρούλα να παλέψουν. Η ίδια εμφανίστηκε εντελώς απογοητευμένη και όσο ο Σάκης προσπαθούσε να την κάνει να νιώσει καλύτερα εκνευρίζονταν περισσότερο.



Η Σταυρούλα παρά τους πόνους που αντιμετώπιζε, κατάφερε να κερδίσει τη Στέλλα , να πάρει το αυτοκίνητο και να βγάλει τους συμπαίκτες της για φαγητό. Έστω κι αν επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα χρειαστεί να βγάλει δίπλωμα οδήγησης, καθώς δεν έχει στην κατοχή της.



Μετά τη λήξη του αγώνα η Σταυρούλα ανέφερε πως ούτε η ίδια αλλά ούτε και οι γονείς της έχουν αμάξι και θα χαρούν πολύ με το έπαθλο αυτό. Από την άλλη η Μαριαλένα συνέχιζε να κλαίει γιατί όπως είπε δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x