TV

My style rocks: Ποια θα είναι η πεντάδα του τελικού;

Σήμερα στις 18:10 με την Κατερίνα Καραβάτου

Ολοκληρώνεται σήμερα ο ημιτελικός του MY STYLE ROCKS με την πασαρέλα των πέντε πρώην παικτριών μπροστά από την κριτική επιτροπή.

Χθες η Νικόλ Δεσποτοπούλου παρουσίασε το δικό της styling πάνω στη Ρέινα Βενέτη με το βαθμολογικό αποτέλεσμα να είναι χαμηλότερο από αυτό που περίμενε.

Σήμερα η Σελένη Φωτιάδη παρουσιάζει την Ευτυχία Γαντά και η Αναστασία Σαμαρά την Τζένη Γεωργιάδου, την 3η φιναλίστ από την τέταρτη σεζόν του My Style Rocks. Η Όλγα Κοτλιδά επαναφέρει στην πασαρέλα την Ειρήνη Παπαβασιλείου για να βάλει ένα «periodt» ενώ η Emilia Vodos επιμελείται το look της Χαράς Βογδοπούλου. Η Χριστιάννα Κατσιέρη προσκαλεί στο πλατό την Ίριδα Παπουτσή αμέσως μετά την αποχώρησή της, για να ζήσει κι εκείνη τον ημιτελικό.



Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχεται στο πλατό τις πρώην διαγωνιζόμενες με χαρά και συγκίνηση ενώ ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι έτοιμοι να αξιολογήσουν τις ικανότητες των fashionistas στο styling ενός άλλου προσώπου.

My style rocks: Ποια θα είναι η πεντάδα του τελικού;

Ποιες διαγωνιζόμενες θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το στιλ του μοντέλου τους και ποιες θα δημιουργήσουν μία εικόνα μεταφέροντας στοιχεία του προσωπικού τους στιλ;

My style rocks: Ποια θα είναι η πεντάδα του τελικού;

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο όταν φτάνει η ώρα της τελικής κατάταξης και τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση στέκονται μπροστά από την κριτική επιτροπή.

My style rocks: Ποια θα είναι η πεντάδα του τελικού;

Ποιες είναι οι πέντε διαγωνιζόμενες που προκρίνονται στον μεγάλο τελικό που θα παρακολουθήσουμε αύριο στις 17.00;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x