Κινηματογράφος

Τον… θάβουνε αύριο!

Ένας άντρας ξυπνάει μέσα σε ένα φέρετρο, θαμμένο οκτώ μέτρα κάτω από τη γη… Δεν έχει ιδέα πως και γιατί βρέθηκε εκεί… Πάνω του έχει έναν αναπτήρα zippo και ένα κινητό τηλέφωνο… «Βοήθεια, σώστε με»: αυτό ζητάει ο Ryan Reynolds καθ' όλη τη διάρκεια του Buried, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη (7/10) στους κινηματογράφους! Πρεμιέρα και για το Eat Pray Love.

Ένας άντρας ξυπνάει μέσα σε ένα φέρετρο, θαμμένο οκτώ μέτρα κάτω από τη γη… Δεν έχει ιδέα πως και γιατί βρέθηκε εκεί… Πάνω του έχει έναν αναπτήρα zippo και ένα κινητό τηλέφωνο… «Βοήθεια, σώστε με»: αυτό ζητάει ο Ryan Reynolds καθ' όλη τη διάρκεια του Buried, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη (7/10) στους κινηματογράφους!

Ο Rodrigo Cortes με τα εντυπωσιακά πλάνα του, ο Chris Sparling με το ανατριχιαστικά λεπτομερές σενάριό του και ο Ryan Reynolds με την καθηλωτική ερμηνεία του, «υπογράφουν» ένα πραγματικό θρίλερ, που σου «κόβει» την ανάσα!


BURIED teaser #2 με ελληνικούς υπότιτλους
Ανέβηκε από myfilm-gr. - Δείτε επιλεγμένες ταινίες και ολόκληρα τηλεοπτικά show.

Επίσης, την Πέμπτη, πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες κάνει η ταινία Eat Pray Love, που βασίζεται στην ομώνυμη best seller αυτοβιογραφία της Elisabeth Gilbert και χρέη σκηνοθέτη εκτελεί ο τηλεοπτικός, Ryan Murphy. Το ρόλο της Elisabeth Gilbert ενσαρκώνει η σπουδαία Julia Roberts.


EAT PRAY LOVE - HD Trailer - Greek
Ανέβηκε από vitaminad. - Κλασικές σειρές από την TV και βραδινά σόου online.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x