Μετά από μερικούς μήνες αναμονής, ήρθε και πάλι η ώρα για το τζάμπολ του NBA, της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας του πλανήτη.
Πολλές ομάδες άλλαξαν εντελώς πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι, άλλες διατηρήθηκαν ίδιες, το σίγουρο όμως είναι ότι για άλλη μια σεζόν ο ανταγωνισμός διατηρείται σε ακραία επίπεδα! Ειδικά στη Δυτική Περιφέρεια, όπου δεν υπάρχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί όπως οι Σέλτικς και οι Μπακς στην Ανατολή, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όσον αφορά τις προβλέψεις.
Εμείς ως sport-fm.gr, επομένως, παίρνουμε την πρωτοβουλία να... εκτεθούμε, και σας παρουσιάζουμε τα Power Rankings των ομάδων της Δύσης, τις αλλαγές που έκαναν αλλά και τις ελπίδες τους για μία διάκριση!
15. Σαν Αντόνιο Σπερς
Μετά από κάποια στάσιμα χρόνια, ο ενθουσιασμός επιστρέφει στο Σαν Αντόνιο, και παίρνει τη μορφή του Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Ο Γάλλος «γίγαντας» είναι το πιο ενδιαφέρον prospect που έχουμε δει στο NBA εδώ και αρκετά χρόνια, με πολλούς να μιλούν για έναν παίκτη που ίσως εξελιχθεί στον καλύτερο της λίγκας. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω του, ωστόσο… εκεί σταματούν τα προτερήματα στο ρόστερ που έχει να διαχειριστεί ο Γκρεγκ Πόποβιτς.
Πράγματι, οι Σπερς έχουν απαλλαγεί από κάθε είδους αστέρα ή υψηλό συμβόλαιο, έχουν γεμίσει τη «φαρέτρα» τους με καλά picks και ανταλλάξιμο υλικό, και πλέον στρέφονται στην εξέλιξη του «Wemby» έτσι ώστε να χτίσουν γύρω του σταδιακά τη νέα τους αυτοκρατορία. Παρόλα αυτά, για φέτος δεν αρκούν όσα έχουν ώστε να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της Δυτικής Περιφέρειας.
14. Γιούτα Τζαζ
Σε φάση ανοικοδόμησης βρίσκονται και οι Γιούτα Τζαζ, ήδη από την περασμένη σεζόν, όταν και αποφάσισαν να σπάσουν οριστικά το δίδυμο Ντόνοβαν Μίτσελ-Ρούντι Γκομπέρ και να πάνε σε κάτι εντελώς καινούργιο, με τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο Γουίλ Χάρντι στον πάγκο. Το 2022-23, έκαναν υπέρβαση με τις 37 νίκες που πέτυχαν, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να επαναλάβουν κάτι τέτοιο, κυρίως λόγω της αύξησης του ανταγωνισμού στην περιφέρεια.
Η συνύπαρξη των Λάουρι Μάρκανεν και Γουόκερ Κέσλερ στις θέσεις των ψηλών μπορεί, πάντως, να γεμίσει αισιοδοξία τους Τζαζ όσον αφορά το μέλλον, ωστόσο από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, όπως το πού ακριβώς χωράει ο Τζον Κόλινς στο πλάνο, η κατάσταση του νεαρού αλλά πολύπαθου Κόλιν Σέξτον, αλλά και το potential των ρούκις Κεγιόντε Τζορτζ και Τέιλορ Χέντρικς. Φέτος θα κινηθούν σε χαμηλά επίπεδα, αλλά στο μέλλον έχουν τη δυνατότητα να ανελιχθούν.
13. Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Μετά από αρκετά χρόνια μεγάλης στασιμότητας παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να χτίσουν μία contending ομάδα, οι Μπλέιζερς πήραν τη μεγάλη απόφαση να εξερευνήσουν ένα μέλλον χωρίς τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε κατά πόσο επιθυμούσαν αυτή την εξέλιξη ή αναγκάστηκαν λόγω της επιθυμίας του παίκτη. Όπως και να ‘χει, μετά από 11 χρόνια το… ρολόι της «Dame Time» σταμάτησε, ωστόσο το franchise του Όρεγκον έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί.
Πράγματι, τα ανταλλάγματα που έλαβε η ομάδα για Λίλαρντ και στη συνέχεια Χόλιντεϊ είναι πολύτιμα (ΝτιΆντρε Έιτον, Ρόμπερτ Γουίλιαμς, Μάλκολμ Μπρόγκντον), ενώ η περιφέρειά της είναι γεμάτη από νεαρούς εξελίξιμους παίκτες, όπως το νο.3 του Draft Σκουτ Χέντερσον, ο Ανφέρνι Σάιμονς και ο Σέντον Σαρπ. Η φετινή σεζόν θα είναι μεταβατική για το Πόρτλαντ, ωστόσο έχουν μπόλικο ταλέντο, πολλά picks και άλλα assets για να ανταλλάξουν, επομένως αν κάτι δεν πάει πολύ στραβά, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.
12. Χιούστον Ρόκετς
Μετά από τρεις σεζόν όπου στόχος των Ρόκετς ήταν η όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατάταξη για την εξασφάλιση ενός καλού pick, οι Τεξανοί μοιάζουν έτοιμοι φέτος να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Το περασμένο καλοκαίρι, πρόσθεσαν στο μέχρι πρότινος πολύ νεανικό ρόστερ τους κάποιους πιο έμπειρους παίκτες, όπως ο Φρεντ Βαν Βλιτ, ο Ντίλον Μπρουκς, ο Τζεφ Γκριν και ο Ρέτζι Μπούλοκ. Παράλληλα, εξασφάλισαν δύο ρούκι με πολύ μεγάλες προοπτικές, τους Έιμεν Τόμπσον και Καμ Γουίτμορ, ενώ περιμένουν την ακόμη μεγαλύτερη ανέλιξη των πολλά υποσχόμενων Τζαμπάρι Σμιθ Τζούνιορ και Αλπερέν Σενγκούν.
Παρόλα αυτά, η ομάδα του Τέξας έχει πολύ μεγάλα ερωτηματικά. Το βασικότερο είναι πώς θα μοιράσει τις κατοχές σε μία περιφέρεια με τόσους παίκτες που θέλουν την μπάλα στα χέρια, καθώς μην ξεχνάμε πως υπάρχει ήδη ο μελλοντικός star Τζέιλεν Γκριν. Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι πως οι Βαν Βλιτ και Μπρουκς, στους οποίους οι Τεξανοί έδωσαν υπέρογκα συμβόλαια, δεν είναι αθλητές που μπορούν να αλλάξουν τόσο δραματικά την εικόνα μίας ομάδας. Ταλέντο στο ρόστερ έχουν περίσσιο, θα είναι βελτιωμένοι, ωστόσο ακόμα έχουν πολλά θέματα να λύσουν για να επιστρέψουν στα playoffs.
11. Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Μετά το περσινό καλοκαίρι, όπου έκαναν all-in αποκτώντας τον Ρούντι Γκομπέρ, οι Τίμπεργουλβς είχαν φέτος μία αρκετά ήσυχη offseason, αφού κανείς δεν ήρθε ούτε έφυγε. Η μόνη σημαντική διαφορά είναι πως αυτή τη στιγμή, μέχρι αποδείξεως του… εναντίου, ο Καρλ Άντονι Τάουνς, που πέρυσι έλειψε σε 53 παιχνίδια, είναι υγιής. Στο ρόστερ υπάρχει φυσικά και ο ολοένα και πιο κυρίαρχος Άντονι Έντουαρντς, οπότε το πρότζεκτ της Μινεσότα παραμένει πολύ ενδιαφέρον.
Το θετικό για το franchise της Μινεάπολις είναι ότι φέτος θα έχει την ευκαιρία να πειραματιστεί πολύ περισσότερο με το δίδυμο Τάουνς-Γκομπέρ, το οποίο πέρσι κρίθηκε αποτυχημένο, αλλά από πολύ μικρό δείγμα λόγω της ευπάθειας του Δομινικανού. Αν αυτό δουλέψει, σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό Έντουαρντς, οι Τίμπεργουλβς μπορούν να κοιτάξουν και πιο ψηλά. Επειδή όμως θα χρειαστούν χρόνο και δεν διαθέτουν ιδιαίτερο βάθος πέρα από αυτήν την τριάδα, για την ώρα μοιάζουν ένα κλικ πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα play-in.
10. Νιου Ορλίνς Πέλικανς
Μετά από μία σεζόν roller-coaster κατά τη διάρκεια της οποίας ξεκίνησαν δυναμικά αλλά κατέληξαν να χάσουν τα playoffs, οι Πέλικανς μπαίνουν στη νέα χρονιά με πολλά αινίγματα να λύσουν. Το βασικότερο από αυτά αφορά την υγεία του Ζάιον Γουίλιαμσον. O Αμερικανός ψηλός ήταν το 2022-23 dominant για όσο έπαιξε, όμως αγωνίστηκε σε μόλις 29 αγώνες καταδικάζοντας την ομάδα σε χαμηλό πλασάρισμα. Πλέον, έχει επιστρέψει και πάτησε παρκέ στην preseason, ωστόσο μοιάζει αμφίβολο το αν θα μπορέσει να μείνει μακριά από τα προβλήματα.
Κατά τ’ άλλα, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης έχει καλό υλικό, με φτασμένους παίκτες όπως οι Μπράντον Ίνγκραμ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ και Γιόνας Βαλαντσιούνας, αλλά και ανερχόμενους, όπως ο Τρέι Μέρφι και ο Χέρμπερτ Τζόουνς. Υπάρχουν όσα χρειάζονται για μία καλή πορεία, ωστόσο αυτή θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την υγεία του Ζάιον, επομένως για την ώρα… κρατάμε μικρό καλάθι.
9. Nτάλας Μάβερικς
Μία πολύ περίεργη κατάσταση έζησαν το 2022-23 οι Μάβερικς, οι οποίοι παρά τα… όργια του Λούκα Ντόντσιτς και την απόκτηση του Κάιρι Ίρβινγκ μεσούσης της σεζόν, δεν κατάφεραν καν να μπουν στις θέσεις των play-in! Οι Τεξανοί έκαναν απογοητευτικό φινάλε στη χρονιά, και εκ πρώτης όψεως δεν δείχνουν να έχουν αλλάξει τόσο σημαντικά, ώστε να θεωρούνται μία «κλειδωμένη» θέση στα playoffs.
Οι Μάβερικς έχασαν τον Κρίστιαν Γουντ και δεν έχουν πλέον ουδεμία αξιόπιστη λύση στους ψηλούς, ενώ ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το δίδυμο Ίρβινγκ-Ντόντσιτς μπορεί να δουλέψει, αφού το (μικρό) δείγμα της περσινής σεζόν δεν ήταν ενθαρρυντικό. Η απόκτηση του Γκραντ Γουίλιαμς, ενός ικανότατου αμυντικού και σουτέρ, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο σε πρώτη ανάγνωση οι «Mavs» δεν δείχνουν να έχουν όσα χρειάζονται για μία μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το περσινό «φιάσκο». Με δύο τόσο σπουδαίους παίκτες, ωστόσο, τίποτα δεν αποκλείεται.
8. Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Οι Θάντερ εξέπληξαν τους πάντες την περασμένη σεζόν, καθώς κόντρα στις προβλέψεις που τους έδιναν ως μία από τις tanking teams, αυτοί έφτασαν στην πρώτη δεκάδα και διεκδίκησαν μία θέση στα playoffs μέσω της διαδικασίας των play-in. Φέτος, ξεκινούν από ακόμη υψηλότερη αφετηρία, καθώς έχουν πλέον στη διάθεσή τους τον Τσετ Χόλμγκρεν, ένα από τα μεγαλύτερα prospect στο NBA, ίσως και το μοναδικό που μπορεί να ανταγωνιστεί τη δυναμική του Βίκτορ Γουεμπανιάμα.
Οι Θάντερ θα στηριχτούν πάνω στη χημεία που χτίζει εδώ και καιρό ο Μαρκ Ντάιγκνολτ αλλά και στον Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, που έδειξε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο πως πλέον πρέπει να λογίζεται ως world class. Στο ρόστερ υπάρχουν μπόλικοι ουσιώδεις παίκτες, όπως ο Τζος Γκίντεϊ, ο Λου Ντορτ και ο Τζέιλεν Γουίλιαμς, ενώ η «ενεργοποίηση» του Χόλμγκρεν θα βελτιώσει και τη φροντ λάιν. Η ανυπαρξία πολλών λύσεων από τον πάγκο περιορίζει τη δυναμική τους, ωστόσο εκ πρώτης όψεως μοιάζουν απόλυτα ικανοί για μία θέση στα playoffs.
7. Λος Άντζελες Κλίπερς
Aν υπάρχει μία ομάδα πραγματικά δύσκολη για να προβλέψει κανείς τη θέση της, τότε αυτή είναι οι Λος Άντζελες Κλίπερς. Το δεύτερο franchise του LA έχει στα χαρτιά ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ της λίγκας, ωστόσο κάθε χρόνο ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα τραυματισμών και καταλήγει να απογοητεύει. Στο ρόστερ δεν έκανε μεγάλες αλλαγές, αφού ήδη υπάρχουν μπόλικες ποιοτικές λύσεις όπως ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο Πολ Τζορτζ, ο Καγουάι Λέοναρντ και ο Νόρμαν Πάουελ.
Η πορεία των Κλίπερς θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την υγεία των «αστέρων» τους. Ο Λέοναρντ έχασε πέρυσι 30 παιχνίδια και ο Τζορτζ άλλα 26, ενώ αμφότεροι έλειψαν στα playoffs και η ομάδα αποκλείστηκε. Επειδή η ευπάθεια των δύο τελευταίων είναι σημαντική και ο Γουέστμπρουκ δεν είναι πλέον ο ίδιος παίκτης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ξεκινούν από σχετικά χαμηλή αφετηρία. Αν ωστόσο, ως δια μαγείας, μείνουν υγιείς, μπορούν άνετα να θεωρούνται contenders.
6. Μέμφις Γκρίζλις
Μία περίεργη σεζόν ήταν η περασμένη για τους Γκρίζλις, οι οποίοι τερμάτισαν δεύτεροι στη Regular Season ωστόσο αποχαιρέτησαν στον πρώτο γύρο των playoffs. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τα… καραγκιοζιλίκια του Ντίλον Μπρουκς και τα αίσχη του Τζα Μοράντ μόνο καλό δεν τους έκανε, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία εσωτερική κρίση. Ο πρώτος απομακρύνθηκε, ο δεύτερος τιμωρήθηκε για 25 παιχνίδια, αλλά μένει να φανεί πόσο κακό έχουν κάνει όλα αυτά στη χημεία της ομάδας.
Γι’ αυτό το λόγο, οι Γκρίζλις μοιάζουν να ξεκινούν λίγο πιο πίσω σε σχέση με πέρυσι. Ο Τέιλορ Τζένκινς έχει να διαχειριστεί πολλά ερωτηματικά, αν και ποιοτικά η ομάδα ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, βάζοντας στο δυναμικό της τον Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Μοράντ όσο αυτός εκτίει την τιμωρία του. Αν καταφέρουν να βρουν τον ρυθμό τους και τη χημεία τους μετά τις αντιξοότητες, έχουν potential, ωστόσο η ενίσχυση άλλων ομάδων της Δύσης τους τοποθετεί γι’ αρχή λίγο χαμηλότερα.
5. Σακραμέντο Κινγκς
Μία από τις πιο ευχάριστες ομάδες για τους… ουδέτερους στο ΝΒΑ είναι οι Σακραμέντο Κινγκς. Μετά από χρόνια «μιζέριας» και απουσίας από τα playoffs, ο Μάικ Μπράουν έφτιαξε ένα σύνολο με μπόλικους πρωταγωνιστές και οδήγησε την ομάδα στην τρίτη θέση της Regular Season με μπασκετάρα. Το σύνολο των Κινγκς είναι νεανικό, οι «στυλοβάτες» Σαμπόνις, Φοξ, Μονκ, Χέρτερ, Μπαρνς παρέμειναν, επομένως πιθανότατα η ομάδα του Σακραμέντο θα επαναλάβει μία ανάλογη πορεία.
Το μόνο ζήτημα γι’ αυτούς, και ο λόγος για τον ίσως πέσουν λίγες θέσεις στην κατάταξη, είναι η βελτίωση άλλων ομάδων, όπως οι Λέικερς, οι Σανς και πιθανότατα οι Γουόριορς. Πλέον, φυσικά, οι Κινγκς θα έχουν και… ελληνικό ενδιαφέρον, αφού εκεί θα αγωνίζεται ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αποτελεί μία πολύ καλή προσθήκη που θα δώσει λύσεις από τον πάγκο, αν και στο Σακραμέντο τα «κουκιά» είναι… μετρημένα. Σε γενικές γραμμές, αναμένουμε μία καλή πορεία των Κινγκς, που δύσκολα όμως θα φτάσουν παραπάνω από την περσινή υπέρβαση.
4. Λος Άντζελες Λέικερς
Το πιο δημοφιλές franchise του NBA έχει και πάλι ένα υλικό για το οποίο μπορεί να πει... «It's Showtime». Μετά από μία σεζόν που τους έστειλε από την… κόλαση του αποκλεισμού στον παράδεισο των τελικών περιφέρειας μέσω δύο σπουδαίων ανταλλαγών, οι Λέικερς είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν ξανά και, γιατί όχι, να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου.
Η παρουσία των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις είναι από μόνη της κομβική, ωστόσο γύρω από αυτούς υπάρχει ένας σπουδαίος κορμός αποτελούμενος από ΝτιΆντζελο Ράσελ, Όστιν Ριβς, Ρούι Χατσιμούρα, Τζάρεντ Βάντερμπιλτ, αλλά και τους νεοαποκτηθέντες Γκέιμπ Βίνσεντ, Κρίστιαν Γουντ.
O λόγος που δεν τοποθετούνται στην πρώτη θέση (ενώ έχουν με διαφορά το πληρέστερο ρόστερ) είναι η… μεγάλη ηλικία του ΛεΜπρόν και η ευπάθεια του Ντέιβις. Το γεγονός πως φέτος ο Ντάρβιν Χαμ έχει να διαχειριστεί ένα ευρύ ρόστερ, ίσως του δώσει τη δυνατότητα να ξεκουράσει και λίγο περισσότερο αυτούς τους δύο ενόψει playoffs. Αν οι δυο τους μείνουν υγιείς και παίξουν τουλάχιστον 60 παιχνίδια, είναι πιθανό να φτάσουν και σε πρωτιά.
3. Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Μετά από μία πολύ περίεργη σεζόν, οι… μόνιμοι πρωταθλητές της τελευταίας δεκαετίας δείχνουν ικανοί να φτάσουν και πάλι ψηλά. Οι Γουόριορς πέρσι δεν κατάφεραν να βρουν σταθερότητα λόγω τραυματισμών, τερμάτισαν 6οι, όμως τελικά έφτασαν μέχρι τον δεύτερο γύρο των playoffs. Το καλοκαίρι αποχαιρέτησαν τον απογοητευτικό Τζόρνταν Πουλ και καλωσόρισαν τον Κρις Πολ, έναν παίκτη που μπορεί να δώσει ανάσες στον Στεφ Κάρι, κάτι απαραίτητο καθώς ο τελευταίος είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς, ειδικά με τόσες ευθύνες στα χέρια του.
Γενικότερα, η υγεία είναι το παν για την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο. Παίκτες όπως ο Κάρι, ο Τόμπσον, ο Γκριν και ο Πολ είναι αρκετά ευπαθείς, και η ανυπαρξία μίας αξιόπιστης second unit θα τεστάρει τα όριά τους. Αν κατορθώσουν να μείνουν υγιείς, οι Γουόριορς έχουν όλα τα φόντα για ακόμη μία σπουδαία πορεία.
2. Φοίνιξ Σανς
Στα μέσα της περασμένης σεζόν, οι Σανς έγιναν… viral αποκτώντας τον Κέβιν Ντουράντ. Παρόλα αυτά, δεν κατόρθωσαν να βρουν ποτέ ισορροπία ανάμεσα στην αστεράτη πεντάδα τους και την ανύπαρκτη second unit, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσουν στον 2ο γύρο των playoffs. Το καλοκαίρι, η ομάδα της Αριζόνα φαίνεται πως έμαθε από τα λάθη της, δίνοντας έμφαση στο να γεμίσει το ρόστερ με «εργαλεία», πέρα από την πολύ καλή επιλογή του πρώην πρωταθλητή Φρανκ Βόγκελ για τον πάγκο.
Ο Κρις Πολ αντικαταστάθηκε από τον Μπράντλεϊ Μπιλ, έναν τελείως διαφορετικό αλλά νεότερο και πιο «διψασμένο» παίκτη. Οι Σανς δεν θα πονέσουν, επίσης, από την απώλεια του ΝτιΆντρε Έιτον, καθώς ο ίδιος ο παίκτης είχε καταστήσει σαφές ότι δεν θέλει να μείνει στο Φοίνιξ. Από εκεί και πέρα, το ρόστερ τους γέμισε με ικανούς ρολίστες, όπως οι Έρικ Γκόρντον, Γκρέισον Άλεν, Μπολ Μπολ και Γιούτα Γουατανάμπε. Το υλικό τους μοιάζει πιο ορθολογικό σε σχέση με πέρυσι, η τριάδα-φωτιά (Μπούκερ, Μπιλ, Ντουράντ) υπόσχεται πολλά επιθετικά, επομένως οι Σανς είναι από τα μεγάλα φαβορί.
1. Ντένβερ Νάγκετς
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά, υπάρχει ένας άγραφος κανόνας πως οι πρωταθλητές της προηγούμενης σεζόν είναι και το φαβορί της επόμενης. Αυτό ακριβώς ισχύει και για τους Νάγκετς, που έκαναν το 2022-23… βόλτα μέχρι την κατάκτηση του τίτλου, και διατήρησαν το καλοκαίρι τον βασικό κορμό που τους έφτασε εκεί (Γιόκιτς, Μάρεϊ, Γκορντον, Πόρτερ Τζούνιορ). Όσο υπάρχει αυτή η τετράδα και ο Μάικ Μαλόουν στον πάγκο, η σταθερότητα θα κάνει την ομάδα του Κολοράντο να προοδεύει κάθε χρόνο.
Παρόλα αυτά, δεν είναι όλα… ρόδινα για το Ντένβερ. Η αποχώρηση των πολύτιμων Μπρους Μπράουν, Τζεφ Γκριν και η μη αντικατάστασή τους, μικραίνει ακόμη περισσότερο το ήδη «στενό» rotation της ομάδας. Θα χρειαστεί ένα step-up από άλλους παγκίτες, όπως ο Κρίστιαν Μπράουν ή ο Ρέτζι Τζάκσον, για να μη χάσει η ομάδα τη μεγάλη δυναμική της. Αν γίνει αυτό και ο Γιόκιτς συνεχίσει να παίζει σε MVP επίπεδα, οι Νάγκετς έχουν όσα χρειάζονται για να πρωταγωνιστήσουν και πάλι.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.