Μόνο εύκολο δεν είναι τα τελευταία χρόνια το κεφάλαιο «μεταγραφές» στον «πλανήτη ΑΕΚ».
Οι φίλοι της «Ένωσης» ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν από το… σκωτσέζικο ντουζ που τους επιφύλασσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Κι όμως, είχε προηγηθεί ένα καλοκαίρι (μαζί με ολίγο από Σεπτέμβρη), όπου οι μαζεμένες κινήσεις του κλαμπ τούς είχαν προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού. Σε τέτοιο βαθμό που εντέλει, έστω και προσωρινά, δινόταν... συγχωροχάρτι για τη μη απόκτηση ενός 8αριού (και ενός καλύτερου 6αριού), θέμα που είχε σηκωθεί εδώ και χρόνια και το οποίο θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον και για τους επόμενους μήνες.
Συνολικά δεκατρείς παίκτες φόρεσαν τη φανέλα με τον «δικέφαλο» στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Το εάν επί του παρόντος ο Αλεξάντερ Φράνσον αποδειχτεί μεταγραφή… απλά για να γίνει, μένει να φανεί. Όπως φυσικά και το εάν δεν αποτελέσει την τελευταία για την ΑΕΚ μέσα στον Φλεβάρη. Σε κάθε περίπτωση αυτά που έχουν ήδη καταγεγραφεί είναι τα πρώτα και σημαντικά συμπεράσματα από τις κινήσεις που προηγήθηκαν πριν από λίγους μήνες.
Το sport-fm.gr τα βάζει κάτω και καταγράφει αντίστροφα -από το χειρότερο προς το καλύτερο- τα 13 αποκτήματα της ΑΕΚ στην περασμένη μεταγραφική περίοδο. Βασικό κριτήριο: Η προσφορά του καθενός απ' αυτά σε σχέση και με τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις (άμεσες και μακροπρόθεσμες) που υπήρχαν γύρω από τα πρόσωπά τους.
(Να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι αποκτήθηκε και ο Αλέξανδρος Παρράς, αλλά αξιοποιείται από την ΑΕΚ Β')
Πάμε…
13. Νταμιέν Λε Ταλέκ
Δεν συνιστά σε καμία περίπτωση παίκτη του… πεταματού. Όμως, αποτελεί αδιαμφισβήτητα τη μεγαλύτερη απογοήτευση από τα καλοκαιρινά ψώνια της ΑΕΚ. Βέβαια, η ευθύνη βαραίνει περισσότερο το ίδιο το κλαμπ και όχι τον 31χρονο Γάλλο. Αποκτήθηκε για τη θέση του παίκτη μπροστά από τα στόπερ στο περίφημο 4-1-4-1 του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ρόλο στον οποίο χρησιμοποιήθηκε βαριά σε δύο αγώνες.
Έκτοτε, -τόσο επί Μιλόγεβιτς, όσο και επί Αργύρη Γιαννίκη- αγωνίζεται σε δυάδα στα χαφ, με την τραγική λειτουργία της «Ένωσης» στο αμυντικό τρανζίσιον να φέρει φαρδιά-πλατιά και την υπογραφή του. Παράλληλα, αδυνατεί να βοηθήσει στο χτίσιμο των επιθέσεων. Συνολικά μετρά 22 συμμετοχές (ένα γκολ), τις οποίες οφείλει περισσότερο στην έλλειψη ποιοτικής εναλλακτικής για τους «κιτρινόμαυρους» σε ό, τι αφορά τον χώρο ευθύνης του. Οι δικαιολογημένες «φωνές» των φίλων της ομάδας για απόκτηση τουλάχιστον ενός χαφ μαρτυρούν τη μηδαμινή προσφορά του στον ρόλο που -κακώς- του ζητήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
12. Κλεμάν Μισελέν
Όταν η ΑΕΚ κατέβαλε ένα εκατ. ευρώ στη Λανς για να τον κάνει δικό της, σίγουρα θα περίμενε κάτι περισσότερο από 14 συμμετοχές και μία ασίστ, μέχρι στιγμής, από τον, υποτίθεται, βασικό δεξιό της μπακ. Στην πραγματικότητα, περισσότερο φαίνεται να έχει την ανάγκη για επιπρόσθετο χρόνο προσαρμογής και πως είναι εκτός κλίματος, λαϊκιστί… ψαρωμένος.
Ουσιαστικά, μόνο μια στιγμή έχουν να θυμούνται σ' αυτό το χρονικό διάστημα οι φίλοι της ΑΕΚ: Την καταλυτική συμμετοχή του στην υπέροχη ομαδική προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων», με την οποία ξεκλείδωσαν την άμυνα του Ιωνικού στο παιχνίδι της Νίκαιας. Φάση, βέβαια, που αποδεικνύει ότι ο 24χρονος συμπατριώτης του Λε Ταλέκ έχει ορισμένα στοιχεία ενός σύγχρονου μπακ. Εσχάτως χρησιμοποιήθηκε για λίγα λεπτά και ως δεξί χαφ και ως αριστερός οπισθοφύλακας (κόντρα σε Ατρόμητο και Βόλο, αντίστοιχα). Σε κάθε περίπτωση, καταλαμβάνει μεν τη 12η θέση, αλλά θα είναι «κρίμα» για το κλαμπ να καεί τόσο γρήγορα…
11. Γιώργος Τζαβέλλας
Τόσο για τον 34χρονο στόπερ, όσο και για τον Όγκνιεν Βράνιες που ακολουθεί στη λίστα, ο λόγος που βρίσκονται τόσο χαμηλά (ή ψηλά εν προκειμένω) δεν είναι η αγωνιστική τους αξία αυτή καθ' αυτή. Αποκτήθηκαν αμφότεροι για να προσφέρουν με την εμπειρία τους και να σουλουπώσουν το περσινό χάλι στα στόπερ. Αυτόματα οι απαιτήσεις και από τους δύο είναι υψηλές και βάσει αυτών κρίνονται.
Σε ό, τι αφορά τον Τζαβέλλα, η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε εντυπωσιακά, με τις εμφανίσεις του στις διπλές αναμετρήσεις με τη Βελέζ. Από τους λίγους που διασώθηκαν από το σύνολο που γνώρισε τον οδυνηρό αποκλεισμό μόλις στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Europa Conference League. Ειδικά στη ρεβάνς της Αθήνας ήταν σχεδόν… συγκινητικός! Παρόλα αυτά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Για να φτάσουμε στον πρόσφατο αγώνα (18ος τη φετινή σεζόν για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό) με τον Βόλο, όπου απέβη μοιραίος για την ομάδα του υποπίπτοντας σε πέναλτι, που μόνο παίκτη με την εμπειρία του δεν αντικατοπτρίζει.
Βέβαια, είχε προηγηθεί το ματς με τον Ατρόμητο, στο οποίο άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα. Προσπαθεί να συνεισφέρει στο build up από πίσω, ωστόσο μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.
10. Όγκνιεν Βράνιες
Κινείται σε αντίστοιχα (μέτρια) επίπεδα απόδοσης με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Δύο παίκτες που φαίνεται να μην ταιριάζουν ως δίδυμο, εξ ου και τα πολλά παιχνίδια που έχει πάρει ο Γεράσιμος Μήτογλου. Ο Βόσνιος στόπερ έχει 17 συμμετοχές και τρία γκολ. Σίγουρα, σημαντική η συνεισφορά του στον επιθετικό τομέα. Παρόλα αυτά, η ομάδα του χρειάζεται από εκείνον κατά βάση τις ανασταλτικές του ικανότητες.
Τα χρόνια περνούν και ο 32χρονος, πλέον, άσος δεν αποτελεί τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο η ΑΕΚ είχε πανηγυρίσει το πρωτάθλημα το 2018. Κάτι που φαίνεται και στις αντιδράσεις του, ιδίως στις αμυντικές μεταβάσεις του «δικεφάλου». Πιθανότατα, με έναν πιο «εγκεφαλικό» στόπερ στυλ Τσιγκρίνσκι στο πλάι του να λειτουργούσε καλύτερα. Πάντως, ούτε ο ίδιος ούτε ο Τζαβέλλας μπορούν να υπηρετήσουν τον ρόλο που είχε ο Ουκρανός αμυντικός, εκείνον του κουμανταδόρου της αμυντικής γραμμής.
9. Ντάρκο Γέβτιτς
Ο δανεισμός του από τη Ρούμπιν Καζάν στόχευε στο να προσφέρει ανάσες και ανταγωνισμό στον Πέτρο Μάνταλο στη θέση «δέκα». Ο Αργύρης Γιαννίκης μόλις ανέλαβε τον έχρισε κατευθείαν βασικό. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να αγωνιστεί παρά μόνο 35' κόντρα στον Ατρόμητο, αποχωρώντας με πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε περίπου έναν μήνα εκτός δράσης. Μόλις επέστρεψε χρησιμοποιούταν κυρίως ως αλλαγή, χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο και η αλήθεια είναι ότι κινδύνεψε να απαξιωθεί αρκετά γρήγορα.
Για να ακολουθήσει το ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου αποτέλεσε τον καλύτερο παίκτη των «κιτρινόμαυρων». Διαθέτει εξαιρετικό αριστερό πόδι, με μεταβιβάσεις που μπορούν να αναδείξουν την ικανότητα παικτών όπως οι Τσούμπερ και Γκαρσία στο να παίζουν στον χώρο. Μειονέκτημά του η ταχύτητα. Βρίσκεται σε καλύτερη θέση σε σχέση με τους προηγούμενους, καθώς φαίνεται πως μπορεί να δώσει κι άλλα πράγματα στην «Ένωση». Στο πρώτο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά (νίκη 4-0 για την ΑΕΚ) είχε τρεις ασίστ.
8. Εχσάν Χατζισαφί
Η διαφαινόμενη συνεργασία του με την ΑΕΚ προκάλεσε αναταραχή στις τάξεις της ομάδας. Πληρώνοντας το… μάρμαρο των καθυστερημένων κινήσεων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, είδε την Original 21 να αναρτά ανακοίνωση που στηλίτευε -πέρα από τον Βασίλη Τσιάρτα (και την απόφαση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ Β', η οποία εν τέλει πάρθηκε πίσω από το κλαμπ)- και το γεγονός ότι ο 31χρονος Ιρανός προοριζόταν για αριστερό μπακ, αλλά μόνο ως τέτοιο δεν αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια.
Το ευχάριστο για την ΑΕΚ ήταν ότι ο Χατζισαφί όχι μόνο έκανε μόλις ένα (πολύ) κακό ματς, αλλά και ότι αυτό -ευτυχώς για την ίδια- ήταν στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Ιωνικό. Όσο, δηλαδή, ήταν ακόμη ανοικτή η αγορά των ελευθέρων, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας να «θορυβηθούν» και να κινηθούν και για τον συμπατριώτη του, Μιλάντ Μοχαμάντι! Μεστές εμφανίσεις από τον πρώην άσο των Ολυμπιακού και Πανιωνίου, ο οποίος βοηθά αρκετά στο δεύτερο μισό του γηπέδου (δύο γκολ σε 16 συμμετοχές, μεταξύ άλλων).
7. Λάζαρος Ρότα
Όσο να 'ναι, προκάλεσε εντύπωση η έναρξη της συνεργασίας του με την «Ένωση». Προέκυψε από το πουθενά στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, λίγες μέρες αφότου έμεινε ελεύθερος από τη Φορτούνα Σιτάρντ. Μόνο και μόνο ότι φαινόταν να ερχόταν για να παλέψει με τον Μιχάλη Μπακάκη (άλλο θέμα η εξέλιξη με τον πολύπειρο άσο) για τη θέση του αναπληρωματικού δεξιού μπακ και πλέον λογίζεται και εκείνος ως εν δυνάμει βασικός, αρκεί για να είναι τόσο χαμηλά στην εν λόγω αντίστροφη μέτρηση.
Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί -τουλάχιστον προς το παρόν- τον παίκτη που ονειρεύονται οι φίλοι της ΑΕΚ για την αρχική ενδεκάδα της αγαπημένης τους ομάδας. Ωστόσο, αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από… τίμιος. Άφησε και εκείνος πίσω του την εμφάνιση απειρίας που είχε κόντρα στον Άρη (έγινε αλλαγή στο 26'). Μάλιστα, προέρχεται από δύο σερί πολύ καλές παρουσίες (από τις δώδεκα που μετρά με τα κιτρινόμαυρα), κόντρα σε Ατρόμητο και Βόλο. Αστείρευτα τρεξίματα, καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αρκετά δραστήριος και επιθετικά, με «συμπαθητικό» κουβάλημα της μπάλας και μεταβιβάσεις, ενώ εσχάτως συνθέτει καλό δίδυμο στα δεξιά με τον Λιβάι Γκαρσία.
6. Γεράσιμος Μήτογλου
Η απόκτηση του 22χρονου στόπερ από τον Βόλο συνιστούσε κίνηση επένδυσης για την ΑΕΚ. Σε καμία περίπτωση δεν προοριζόταν για βασικό μέλος του ροτέισον. Κι όμως. Ο Αργύρης Γιαννίκης ξάφνιασε τους πάντες όταν στο ντεμπούτο του κόντρα στον Ατρόμητο τον έριξε -μαζί με τον Λάζαρο Ρότα- κατευθείαν στα βαθιά, για να ακολουθήσουν άλλες έντεκα συμμετοχές. Μάλιστα, αναδείχθηκε και ο MVP στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες. Δεν ήταν μόνο αυτή, υπήρξαν κι άλλες καλές εμφανίσεις από τον υψηλόσωμο αμυντικό.
Ωστόσο, μεσολάβησε ένα διάστημα που σταθερά υπέπιπτε σε λάθη απειρίας, δείχνοντας έλλειψης συγκέντρωσης (ειδικά στο ξεκίνημα των αγώνων). Βέβαια, φαίνεται να τα έχει αφήσει πίσω του, κάνοντας πολύ καλά παιχνίδια τελευταία, εμπνέοντας παράλληλα σιγουριά. Ενίοτε βγάζει και ηγετικά χαρακτηριστικά ως προς την καθοδήγηση των συμπαικτών του, ρόλος για τον οποίον κανονικά προορίζονταν άλλοι νεαποκτηθέντες... Σχετικά γρήγορος για το ύψος του (1.95μ.), με καλές επεμβάσεις, ενώ προσπαθεί να συμμετέχει και στο build up από πίσω. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
5. Στίβεν Τσούμπερ
Ιδιάζουσα περίπτωση. Η απόκτηση του Ελβετού μεσοεπιθετικού -με μορφή δανεισμού από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης- προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ΑΕΚ. Λογικό. Πρώτος σε ασίστ στο Euro που μόλις είχε ολοκληρωθεί και με καριέρα στην Bundesliga από πίσω του. Και το ξεκίνημά του; Τρομερό. Πέντε γκολ και δύο ασίστ στις επτά πρώτες συμμετοχές του (από τις συνολικά 20). Κάπου εκεί άρχισε και η κάτω βόλτα. Από τότε τον… ψάχνουν οι φίλοι του «δικεφάλου».
Σίγουρα, είναι βάσιμη η δικαιολογία περί ανύπαρκτης προετοιμασίας. Από την άλλη, περισσότερο φαίνεται να αποτελεί ακόμα έναν, αντικειμενικά, παικταρά, που -όπως και με την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία- ο εκάστοτε προπονητής του πρέπει να βρει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί τα εξαιρετικά αγωνιστικά του στοιχεία. Θέλει την μπάλα στο χώρο και πολλές φορές φαίνεται χαμένος στα άκρα και απέναντι σε κλειστές άμυνες.
Παρόλα αυτά, έχει προσφέρει ήδη αρκετά στην «Ένωση» και δεν γίνεται το όνομά του να μην παίξει κοντά στο «νούμερο ένα». Εάν συνέχιζε στα ίδια επίπεδα με το ξεκίνημα, απλώς θα καταλάμβανε την κορυφή και θα είχαν αφεθεί... κενές οι θέσεις «δύο», «τρία» και «τέσσερα» ως προς ένδειξη σεβασμού.
4. Σέρχιο Αραούχο
Αυτός κι αν είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Σχέση λατρείας μεταξύ του Τσίνο και των οπαδών της ΑΕΚ, στους οποίους μόνο άγνωστος δεν ήταν, ελέω και των τριών προηγούμενων παρουσιών του με τα κιτρινόμαυρα. Άπαντες γνώριζαν τις ικανότητές του. Ταυτόχρονα, όμως, η εικόνα του από την τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα του «δικεφάλου» (στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20) ήταν τουλάχιστον απογοητευτική.
Όπως και να έχει, ο 30χρονος, πλέον, Αργεντινός στράικερ συστήθηκε ως τον… παλιό καλό Αραούχο. Με επτά τέρματα και δύο ασίστ μέχρι στιγμής, δεν έχει πιάσει το τοπ του, αλλά σίγουρα αποτελεί ποιοτική ένεση στην (κακή) επιθετική λειτουργία της «Ένωσης». «Κερασάκι» για τον ίδιο, το περιβραχιόνιο του αρχηγού που έφερε στο μπράτσο του στην αναμέτρηση με τον Βόλο, πρώτη φορά στις 98 συμμετοχές του με την ΑΕΚ. Όπως φυσικά και τα δύο γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό, τον μεγάλο αντίπαλο των φίλων της ομάδας του.
3. Μιλάντ Μοχαμάντι
Θα έχει βαρεθεί να… φτερνίζεται ο Μιχάλης Κασάπης. Έχουν περάσει πάνω 18 χρόνια από τότε που ο θρυλικός αριστερός μπακ φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της ΑΕΚ και ακόμη αναζητείται ο αντικαταστάτης του (στο τέλος της καριέρας του στον «δικέφαλο» είχε ως συμπαίκτη και τον επίσης -εάν όχι παραπάνω- ποιοτικό, Γρηγόρη Γεωργάτο). To πλούσιο βιογραφικό του Μάρτιν Αρουαμπαρένα δεν φάνηκε ποτέ εντός των τεσσάρων γραμμών. Κάτι πήγε να κάνει ο Ντίντακ Βιλά, αλλά τελικά δεν στέριωσε, ενώ και ο σοβαρός τραυματισμός του Έλντερ Λόπες έβαλε απότομο φρένο στην πρώτη ελπιδοφόρα σεζόν του στον «δικέφαλο».
Η ουσία είναι ότι οι «Ενωσίτες» έψαχναν τόσα χρόνια έναν ακραίο αμυντικό που θα έδινε τέλος στην «κατάρα» (που μόνο κατάρα δεν είναι), ακόμα κι αν δεν ήταν... Κασάπης. Κάτι που -βάσει των έως τώρα εμφανίσεών του- φαίνεται ικανός να πράξει ο 28χρονος Ιρανός, ο οποίος αποτέλεσε την τελευταία χρονικά μεταγραφή της ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ένα «τούρμπο» από τα αριστερά που βοηθά καταλυτικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Έχει περισσότερες ασίστ (2) απ' όλα τα υπόλοιπα μπακ της ομάδας του μαζί. Άφησε πίσω του το τραγικό του λάθος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έκτοτε επιδεικνύει ως επί το πλείστων εξαιρετικό πρόσωπο.
2. Νορντίν Άμραμπατ
Εάν και η απόκτησή του είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους της ΑΕΚ, διατηρούνταν επιφυλάξεις για την ηλικία του (στις 31 Μαρτίου κλείνει τα 35). Τελικά, φάνηκε ότι τα βιντεάκια που κυκλοφορούν δεν πουλούν πάντα… φούμαρα, με τον Ολλανδομαροκινό άσο να αποδεικνύεται «τεθωρακισμένο» και εντός αγωνιστικού χώρου. Τρομερή μυϊκή κατάρτιση, μόνο με αίτηση (και εάν) του παίρνεις την μπάλα. Αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι βγάζει ηγετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.
Στα πρώτα ματς επί εποχής Γιαννίκη έδινε τις λύσεις ως… game changer. Εν συνεχεία, ο 41χρονος τεχνικός διαπίστωσε ότι δεν γίνεται να τον αφήνει στον πάγκο, με τον Άμραμπατ να μετρά σερί παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα. Τα τρία τέρματα και οι ισάριθμες ασίστ που έχει σε 16 φετινές συμμετοχές φαντάζουν λίγα μπροστά στα όσα προσφέρει εντός των τεσσάρων γραμμών. Έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως στο δεξί «φτερό», αλλά έχει προσφέρει λύσεις ακόμα και στην κορυφή της επίθεσης. Παρόλα αυτά,-εάν και φαντάζει δύσκολο λόγω ηλικίας να αλλάξει συνήθειες- πρέπει να αρχίσει να βάζει περισσότερη ομαδικότητα στο παιχνίδι του…
1. Τσίτσαν Στάνκοβιτς
Δίνοντας κάτι παραπάνω από ένα εκατ. ευρώ στη Σάλτσμπουργκ για τον 29χρονο Αυστριακό πορτιέρε, οι ιθύνοντες της «Ένωσης» ήλπιζαν ότι θα έχουν επιτέλους το κεφάλι τους ήσυχο για μια από τις πλέον κομβικές θέσεις για κάθε ομάδα. Οκτώ μήνες αργότερα έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως! Ο Στάνκοβιτς -χωρίς να υστερεί κάπου κραυγαλέα (όπως οι περισσότεροι προκάτοχοί του τα τελευταία χρόνια)- παρέχει αίσθημα ασφάλειας στους συμπαίκτες του αλλά και στον κόσμο του κλαμπ, ανάλογο του οποίου οι τελευταίοι είχαν να βιώσουν από εποχές Σορεντίνο (πολύ καλός και ο Σάχα στο μεσοδιάστημα).
Έχει καταστεί κομβικός για τους «κιτρινόμαυρους» σε μια σειρά αναμετρήσεων και ντέρμπι. Συστήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, αποκρούοντας δύο πέναλτι κόντρα στη Βελέζ. Στη συνέχεια μέτρησε 13 παρουσίες στο πρωτάθλημα, όπου δέχτηκε 16 τέρματα, κρατώντας σε τέσσερα παιχνίδια απαραβίαστη την εστία του. Δεν αποτελούν και τα πλέον εντυπωσιακά στατιστικά, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είχε να αντιμετωπίσει και ένα τραγικό αμυντικό τρανζίσιον από τους συμπαίκτες τους. Γι' αυτό και όταν αποφασίστηκε να προχωρήσει σε καθαρισμό στο γόνατό του, άπαντες αγχώθηκαν για το πώς θα βγει αυτός ο μήνας (εντέλει ο Παναγιώτης Τσιντώτας τους έβγαλε ασπροπρόσωπους).
Η ήδη καταγεγραφείσα προσφορά του σε συνδυασμό με το ότι είναι σε εξαιρετική ηλικία για τερματοφύλακα (29 χρονών) -κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκει λύση για αρκετά έτη στην εν λόγω θέση- τον ανεβάζει αυτόματα στην κορυφή!
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.