Stoiximan Super League

Θεσσαλονίκη και... μόνο νίκη

Το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ δεσπόζει στο σημερινό μενού της 20ης αγωνιστικής. Μονόδρομος η νίκη για τους δύο συμπολίτες, για διαφορετικούς λόγους. Συστήνεται στον Μίτσελ ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο.

Άρης και ΠΑΟΚ αναμετρώνται απόψε σε ένα καθοριστικό Θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε δύσκολη θέση και θέλουν το «τρίποντο» εν όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθήσει στο πρωτάθλημα.

Οι τρεις βαθμοί θα δώσουν ανάσα στη μάχη που δίνουν να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ σε περίπτωση ήττα ενδέχεται να βρεθούν στη γραμμή του υποβιβασμού.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να «πιάσει» τον Αστέρα Τρίπολης στη δεύτερη θέση. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα αυξήσει την γκρίνια, αφού έχουν προηγηθεί τρία άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Νωρίτερα, στο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει απέναντι στον Ατρόμητο να διευρύνει το αήττητο σερί και με αυτό τον τρόπο να κλείσει επιτυχημένα η θητεία του Αντώνη Νικοπολίδη ως υπηρεσιακού τεχνικού στην ομάδα.

Στον αντίποδα, οι Περιστεριώτες θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να ανέβουν ψυχολογικά.

Υπάρχουν και δύο ματς μεταξύ ομάδων που μάχονται για τη σωτηρία. Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κέρκυρα και αν νικήσει, ησυχάζει οριστικά. Οι «Φαίακες», πάλι, θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζουν, διαφορετικά μπαίνουν σε περιπέτειες...

Στη Βέροια, τέλος, η τοπική ομάδα παίζει με τον Πανθρακικό. Και εδώ το αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό για τη συνέχεια και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η 20η αγωνιστική:

Σάββατο, 2/2

ΑΕΚ-Πανιώνιος 1-0
Τι κι αν αγχώθηκε. Τι κι αν έκανε η ίδια δύσκολη τη ζωή της (με ευκαιρίες και πέναλτι που έχασε ο Κατίδης). Τι κι αν στάθηκε τυχερή (στο δοκάρι του Καμπάνταη). Η ΑΕΚ συνεχίζει ν’ αντεπιτίθεται! Το γκολ του Γκερέιρο (12’) σφράγισε την εξαιρετική εμφάνιση του πρώτου μέρους και με το τελικό 1-0 επί του φιλότιμου Πανιωνίου, επέτρεψε στην «Ένωση» να κοιτά πλέον… πάνω και όχι κάτω της στη βαθμολογία. Διαβάστε περισσότερα.



Ξάνθη-Πλατανιάς 2-0
Η Ξάνθη ήθελε την βαθμολογική… ανάσα που θα της επέτρεπε να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος και τα κατάφερε την πάρει, καθώς επικράτησε 2-0 του Πλατανιά μέσα στην έδρα της. Οι Ακρίτες ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και πήρε δίκαια το τρίποντο που την φέρνει στην 8η θέση και ξεπέρασαν άμεσα το σοκ από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Στον αντίποδα ο Πλατανιάς στο δικό του… τελικό δεν δήλωσε το «παρών» με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να… ανασάνει και να παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Διαβάστε περισσότερα.



Αστέρας-Παναθηναϊκός 2-2
Ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι και από τραγικό λάθος του Μπουμσόνγκ, ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε σε 2-2, με πέναλτι στο 96’. Το ολέθριο σφάλμα του Μπουμσονγκ, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε τον Αστέρα την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι του Περόνε. Ο Σισοκό (6’, 76’) με δύο ωραίες ενέργειες έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό, όμως ο Αργεντινός με εκτέλεση αλά Πανέγκα έφερε τα πάντα στα ίσια. Είχε μειώσει νωρίτερα ο Ράγιος (26’). Διαβάστε περισσότερα.



Κυριακή, 3/2

ΟΦΗ-Κέρκυρα (15:00, NS1)
Βέροια-Πανθρακικός (17:15, NS3)
Ολυμπιακός-Ατρόμητος (17:15,NS1)
Άρης-ΠΑΟΚ (19:30, NS1)

Δευτέρα, 4/2
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NS1)

Η επόμενη (21η) αγωνιστική

Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013

Ατρόμητος-Βέροια (17:15, NS3)
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (17:15 NS2)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (19:30, NS2)

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00, NS1)
Κέρκυρα-ΑΕΚ (17:15, NS1)
Πανθρακικός-Λεβαδειακός (17:15, NS3)
Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη (19:30, NS1)

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Πλατανιάς-Άρης (19:30, NS1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x