Stoiximan Super League

Ίωση ο Τζεμπούρ, στο δίτερμα ο Αβραάμ

Δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης ο Τζεμπούρ, στο δίτερμα συμμετείχε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Χωρίς τον Ράφικ Τζεμπούρ που ταλαιπωρείται από ίωση, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τον Ολυμπιακό. Ο Αλγερινός επιθετικός έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του όπως συνέβη και με τον Ανδρέα Τάτο.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, ο Πορτογάλος έβαλε τους παίκτες του να παίξουν δίτερμα σε μεγάλο χώρο στο οποίο συμμετείχε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Αυτό δείχνει ότι ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» ανεβαίνει καθημερινά και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίσημο ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Σιόβας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα όπως έκαναν και οι τραυματίες Ιμπαγάσα, Αμπντούν ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ έκανε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί μετά τον τραυματισμό του.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χώρισε τους «ερυθρόλευκους» σε δύο γκρουπ και δούλεψε πάνω στα τελειώματα των φάσεων ενώ οι αμυντικογενείς παίκτες, ακολούθησαν πρόγραμμα για την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x