Euroleague

Σερμαντίνι: «Μπορεί το repeat ο Ολυμπιακός»

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει και φέτος τόσο την Ευρωλίγκα όσο και το ελληνικό πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Ο Γεωργιανός σέντερ τόνισε για άλλη μία φορά πως είναι χαρούμενος στους «ερυθρόλευκους», ανυπομονώντας να κάνει το ντεμπούτο του με τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας κόντρα στην Πανελευσινιακό (6/1, 17:00).

«Ξεκίνησα στον Παναθηναϊκό την επαγγελματική μου καριέρα, όπου ήμουν δύο χρόνια. Αλλά από τότε έχω αλλάξει τρεις ομάδες και τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά ο Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Για το ρόλο του στην ομάδα: «Προς το παρόν έχω κάνει λίγες προπονήσεις και περιμένω να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το repeat: «Έχει τη δυνατότητα να κάνει το repeat ο Ολυμπιακός. διαθέτει πρωτοκλασάτους παίκτες, όπως είναι ο Σπανούλης και ο στόχος φυσικά είναι να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στην Ευρωλίγκα -να την κατακτήσει ξανά- και να πάρει ξανά το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x