Stoiximan Super League

«Βλέπει» Βαλεριάνο ο Λίνεν

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να κινηθεί για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς της τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα (30/11) η SportDay. Μία από τις εφικτές περιπτώσεις είναι αυτή του Γιώργου Βαλεριάνου.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να κινηθεί για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς της τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα (30/11) η SportDay.

Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός αριστερός οπισθοφύλακας που διαθέτει η Ένωση είναι ο προερχόμενος από τραυματισμό Μιχάλης Τσαμουρλίδης. Έτσι ο Έβαλντ Λίνεν κάνει τη δουλειά του με τους Κοντοέ, Λαγό και εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα δοκίμασε τον Κουρέλλα.

Ο «Δικέφαλος», λοιπόν, αν μπορέσει (λόγω οικονομικών) να κάνει μεταγραφές, θα χρειαστεί αριστερό μπακ. Μία από τις εφικτές περιπτώσεις είναι αυτή του Γιώργου Βαλεριάνου.

Ο Γερμανός τεχνικός τον γνωρίζει από τον Ολυμπιακό και χαίρει της εκτίμησής του. Ο παίκτης είναι κάτω των 24 ετών (μόλις 20) και «ψάχνεται» να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x