Αγγλία

Σάουθγκεϊτ: «Πιθανότατα εκτός ποδοσφαίρου η επόμενη δουλειά μου»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας παραχώρησε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ξεκαθαρίζοντας ότι χρειάζεται χρόνο να ξεκουραστεί και μιλώντας για το μέλλον του.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας παραχώρησε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!

Ο 54χρονος τεχνικός, ο οποίος έβαλε τέλος στην 8ετή θητεία του στην τεχνική ηγεσία των «τριών λιονταριών» μετά την πορεία μέχρι τον τελικό του φετινού Euro και αντικαταστάθηκε από τον Λι Κάρσλεϊ, ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται χρόνο για να ξεκουραστεί και αποκάλυψε ότι η επόμενη δουλειά του πιθανότατα θα είναι εκτός ποδοσφαίρου.

«Έχω πολλές προοπτικές μπροστά μου, είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος σχετικά με το τι έρχεται. Η επόμενη δουλειά μου πολύ πιθανό να μην είναι στο ποδόσφαιρο. Θα πάρω τον χρόνο μου, θα ανανεωθώ, θα φορτίσω τις μπαταρίες μου και θα συνεχίσω από εκεί. Νομίζω ότι όλος ο κόσμος είχε καταλάβει ότι χρειαζόμουν να ξαναβρώ τη χαμένη μου ενέργεια», ανέφερε ο πρώην τεχνικός της αντιπάλου της Εθνικής μας στο φετινό Nations League, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή ήταν η σωστή στιγμή για να έρθει η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Νομίζω ότι ήταν η σωστή στιγμή για μια αλλαγή. Δεν μετανιώνω για κάτι. Πήραμε αποφάσεις με βάσει τις πληροφορίες που είχαμε στα χέρια μας και προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που νικά. Δεν έχει νόημα να μιλάω εγώ τώρα για την εθνική ομάδα. Αφήνω τους άλλους να αναλάβουν δράση και να οδηγήσουν την ομάδα στις επόμενες προκλήσεις. Δεν έχει νόημα να εμπλέκομαι σε αυτό», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x